Fenerbahçe'yi 3-2'lik maçta şampiyonluktan eden futbolcu yeniden sahnede! Bu sefer Türkiye'yi şampiyonadan elettirecek

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin tek yenilgi aldığı Trabzonspor maçında yaptığı hata ile Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eden futbolcu yeniden sahnede. Türkiye'nin Polonya Milli Takımı ile oynadığı maçta yaptığı hata ile saç baş yoldurdu.

Fenerbahçe'yi 3-2'lik maçta şampiyonluktan eden futbolcu yeniden sahnede! Bu sefer Türkiye'yi şampiyonadan elettirecek

Süper Lig'de tarihi rekabet yaşanan sezonda 99 puan ile ezeli rakibi Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de sezonun tek mağlubiyeti Trabzonspor karşısında alındı. 

Kadıköy'de 3-2 sonuçlanan mücadeleye Samet Akaydın'ın yaptığı hatalar damga vurdu. Fenerbahçe, bu mağlubiyet nedeniyle 3 puan farkla şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdı. 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Yunanistan'ın Panathinaikos FC takımına gönderilen Samet Akaydın, orada da istenileni verememesinin ardından yeniden Türkiye'nin yolunu tuttu. 

Fenerbahçe'yi 3-2'lik maçta şampiyonluktan eden futbolcu yeniden sahnede! Bu sefer Türkiye'yi şampiyonadan elettirecek - Resim : 1

POLONYA MAÇINDA YİNE SAHNEYE ÇIKTI 

Avrupa Şampiyonası'na artık sayılı günler kala Türkiye'nin oynadığı Polonya maçında yeniden sahneye çıkan Samet Akaydın, yaptığı kritik hata ile Türkiye'nin gol yemesine neden oldu. 

Taraftarlar ise sosyal medyadan Akaydın'a tepkilerini dile getirdi. Akaydın'ın Avrupa Şampiyonası'nda ilk 11 çıkması durumunda Türkiye'nin şampiyonadan elenmesinin kaçınılmaz olacağı değerlendiriliyor.