Fenerbahçe'yi perişan edip çekip Arabistan'a gitmişti. Jesus'un takımı dünya yıldızına teklif yaptı. 222 milyon euroya transfer olmuştu

Fenerbahçe'yi şampiyon yapamayan ve arkasında çok sayıda kalitesiz futbolcu bırakan Jesus, Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Jesus'un şu an çalıştırdığı Al Hilal'in dünyaca ünlü futbolcuya teklif yaptığı öne sürüldü. Bu futbolcuya bir dönem 222 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti.

Fenerbahçe'yi perişan edip çekip Arabistan'a gitmişti. Jesus'un takımı dünya yıldızına teklif yaptı. 222 milyon euroya transfer olmuştu

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonu tek kupayla tamamlayan ve hatalı tercihleri nedeniyle hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de başarı elde edemediği belirtilen Jesus, arkasında da bir enkaz bıraktı. Jesus'un enkazları yeni yeni takımdan temizlenirken, Jesus'un yeni takımı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Transfere büyük paralar harcayan Suudi Arabistan'da Al Hilal kulübünün son hamlesi PSG'nin süper yıldızı Neymar oldu.

Fenerbahçe'yi perişan edip çekip Arabistan'a gitmişti. Jesus'un takımı dünya yıldızına teklif yaptı. 222 milyon euroya transfer olmuştu - Resim : 1

ÇOK BÜYÜK BİR TEKLİF YAPTILAR 

Fransız basını, Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'in PSG'ye Neymar için çok büyük bir teklif yaptığını yazdı. PSG ve Neymar cephelerinin rakamın büyüklüğü nedeniyle transfere olumlu baktığı ifade edilirken anlaşmanın tamamlanmasına az bir süre kaldığını manşetlere taşındı.

PSG taraftarının geçen sezon büyük protestolarına maruz kalan Neymar'ın son anda herhangi bir aksilik olmazsa Al Hilal'e imza atabileceği ifade edildi.

222 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU 

Neymar, 2017 yılında İspanyol devi Barcelona'dan Fransa'nın köklü ekiplerinden Paris Saint Germain'e 222 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.