Fenomen dizinin aksesuarları açık artırmaya çıktı! Olaylı çantaya verilen para dudak uçuklattı

Fenomen dizi Succession'da kullanılan aksesuarlar açık artırmayla satışa çıkarıldı. Dizide kullanılan ve olaylı sahneyle akıllarda kalan çantaya yapılan ödeme şaşkınlık yarattı.

Fenomen dizinin aksesuarları açık artırmaya çıktı! Olaylı çantaya verilen para dudak uçuklattı

Son yıllarda hem seyircilerin ilgisini çeken hem de ödül törenlerinin gözdesi haline gelen Succession, bu defa bir açık artırmayla gündemde. 

Dizide yer alan 200 aksesuar ile birlikte satışa sunulan ve dizinin son sezonundaki bir bölümde yer alan geniş kol çantası 18 bin 750 dolar (yaklaşık 564 bin lira) gibi rekor bir fiyata satıldı. Çanta dizide kullanılırken Tom Wambsgans'ın alaycı yorumlarıyla dikkat çekmişti.

Sözcü'nün aktardığına göre, cumartesi günü Burberry çanta, ABD'de Heritage Auctions tarafından açık artırmaya çıkarıldı. Heritage Screenbid'in genel müdürü Jax Strobel, açık artırmadan önce hayranların dekorasyon departmanı tarafından oluşturulan belgelerde ortaya çıkan gizli ayrıntılara odaklandıklarını söyleyerek 10 binden fazla teklif verildi.

Fenomen dizinin aksesuarları açık artırmaya çıktı! Olaylı çantaya verilen para dudak uçuklattı - Resim : 1

En çok görüntülenenler arasında ise Kendall Roy'un 6 bin 250 dolara satılan Waystar Royco plastik kimlik kartı vardı. 

Diğer popüler parçalar arasında da Logan Roy'un Kendall'a mavi mürekkeple el yazısıyla "Cash Out and Fuck Off" yazan doğum günü kartı; Kuzen Greg'in Waystar Macera Parklarında çalıştığı ilk günde giydiği köpek kostümü ve Kendall Roy'un kredi kartları ve ehliyeti yer aldı.

Açık artırma satışlarının toplamı 627 bin 825 dolar ve bu miktar HBO ve Heritage Auctions arasında paylaşılacak.