Fenomen Fitness antrenörü Aleyna Küçük kıskanç sevgili hışmına uğradı!

Sosyal medyada fenomeni ve fitness eğitmeni Aleyna Küçük, Çeşme'de tanıştığı bir kişiye özel ders verme konusunda anlaştı. Adama özel ders verdikten sonra, salonda duş olmadığı için adamın evinde duş alan Küçük, o sırada eve gelen adamın sevgilisinin hışmına uğradı. Parmağı ısırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbe sonucu yaralanan Küçük, kıskanç sevgili hakkında şikayetçi oldu.

Fenomen Fitness antrenörü Aleyna Küçük kıskanç sevgili hışmına uğradı!

Sosyal medya fenomeni ve fitness antrenörü Aleyna Küçük, İzmir'in Çeşme ilçesine tatilde olduğu sırada tanıştığı kişiye spor eğitimi verme konusunda anlaştı. Spor sonrası salonda duş olmadığı için genç adamın evinde duş alan fitness antrenörü Küçük, eve gelen genç adamın kız arkadaşı tarafından saldırıya uğradı. Parmağı ısırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbe sonucu yaralanan genç antrenör, kıskanç sevgili hakkında şikayetçi oldu.

Fenomen Fitness antrenörü Aleyna Küçük kıskanç sevgili hışmına uğradı! - Resim : 1

Sosyal medya fenomeni ve antrenör Aleyna Küçük İzmir'in Çeşme ilçesine tatilde olduğu sırada tanıştığı kişiye spor eğitimi verme konusunda anlaştı. Olay 3 Temmuz 2023 tarihinde meydana geldi. Aleyna Küçük tatil yapmak için gittiği Çeşme'de konakladığı otelde kendisine yol tarifi soran kişiyle tanıştı. Genç kadının antrenör olduğunu öğrenen Yunus D., isimli kişi özel ders almak istedi.

Fenomen Fitness antrenörü Aleyna Küçük kıskanç sevgili hışmına uğradı! - Resim : 2

GENÇ ADAMIN EVİNDE DUŞ ALDIKTAN SONRA ADAMIN SEVGİLİSİ BASTI

Talebi kabul eden genç kadını sabah saatlerinde alan Yunus D., oturduğu lüks rezidansın spor salonuna götürdü. İkili spor sonrası salonda duş alanı olmadığı için genç adamın oturduğu daireye gitti. Duş sonrası salon oturdukları sırada eve bir anda iddiaya göre Yunus D.'nin kız arkadaşı olan Elvan isimli genç kadın gelerek Aleyna Küçük'e saldırmaya başladı.