Fenomen Nihal Candan'ın eşi boşanma davası açtı!

Lüks yaşamlarını sosyal medyada sergilemeleriyle tanınan ve dolandırıcılık çetesine üye oldukları gerekçesiyle tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal, 6 ay kaldığı cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düşmüş ve sağlık nedeniyle tahliye edilmişti. Nihal Candan'ın geçen yıl nikah masasına oturduğu iş insanı Faruk Çiçek boşanma davası açtı.

Fenomen Nihal Candan'ın eşi boşanma davası açtı!

Yaşadıkları lüks hayatı sergilemeleriyle tanınan ve dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düşmüş ve sağlık nedeniyle tahliye edilmişti. Yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan Nihal Candan'ın tahliyesi tartışmalara yol açmıştı. Şimdi ise Nihal Candan'a bir darbe de eşinden geldi.

Fenomen Nihal Candan'ın eşi boşanma davası açtı! - Resim : 1

Geçen yıl fenomenlere düzenlenen operasyonlara iki kardeş de dahil edildi. Ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile birlikte hareket ettikleri iddia edilen Candan kardeşler 14 Kasım 2023'te gözaltına alındı, 16 Kasım'da da tutuklandı.

Fenomen Nihal Candan'ın eşi boşanma davası açtı! - Resim : 2

İki kardeş Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne konuldu. Nihal Candan, tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başladı.

Fenomen Nihal Candan'ın eşi boşanma davası açtı! - Resim : 3

Bir süre sonra yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan 'anoreksiya nevroza' adı verilen hastalığa yakalandı.

Haklarında dolandırıcılık ve kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz hafta serbest bırakılmıştı.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dava dilekçesine göre sosyal medya fenomeni Nihal Candan (Gülnihal Çiçek) ile iş insanı Faruk Çiçek, 28 Temmuz 2023 tarihinde evlendi.Çiftin bu evliliğinden çocuğu bulunmuyordu.

Fenomen Nihal Candan'ın eşi boşanma davası açtı! - Resim : 4

İddiaya göre Faruk Çiçek’in dünya evine girdiği eşi Nihal Candan ile evliliği 3 ay sürdü. Nihal Candan hakkında Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca ‘suç örgütüne üye olma, nitelikli dolandırıcılık ve suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama’ suçlarından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında evine polis tarafından operasyon düzenlenen Nihal Candan tutuklandı. Bu olayın ardından daha önceki evliliğinden iki çocuğu olan Faruk Çiçek, gündem oldu.

Fenomen Nihal Candan'ın eşi boşanma davası açtı! - Resim : 5

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, Faruk Çiçek’in avukatı mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde, özetle şunlara yer verdi: “Evleneli henüz 3 ay olmuşken yalnız kalan müvekkil, eşi yüzünden haksız bir şekilde kamuoyu tarafından tartışılmaya başlanmıştır.

Nihal Candan yüzünden çocuklarıyla da sorun yaşayan müvekkil, ticari anlamda da olumsuz etkilenmiş, hem kendisinin hem de ailesinin itibarı sarsılmıştır.

Nihal Candan’ın bu olaylara suskun kalması nedeniyle müvekkil, eşine olan güvenini kaybetmiş, bu nedenle de evlilik birliği çekilmez hale gelmiştir.

Tarafların evlilik birliği temelinden sarsıldığı için boşanmalarına karar verilmesini istiyoruz.”