Tansu Dayan, Melisa Şenolsun'un kıyafetini böyle tiye aldı!

Müge Anlı taklitleriyle adını duyuran sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, bu kez 'Masumlar Apartmanı' dizisine Rüya karakteriyle dahil olan oyuncu Melisa Şenolsun'un katıldığı film festivalinde giydiği kıyafeti tiye aldı.

Tansu Dayan, Melisa Şenolsun'un kıyafetini böyle tiye aldı!

Son olarak 'Atiye' dizisinde rol alan ve daha önce 'Tatlı Küçük Yalancılar', 'Kiralık Aşk', 'Umuda Kelepçe Vurulmaz' gibi pek çok dizide rol almış olan Melisa Şenolsun, şimdilerde 'Masumlar Apartmanı'nda izleyici karşısına çıkıyor.

Dizide 'Rüya' karakterine hayat veren 25 yaşındaki ünlü oyuncu, eski sevgilisi Umut Evirgen'in yönettiği ve kendisinin de başrolünde yer aldığı 'Kimya' filmi için Warsaw Film Festivali'nde katıldı. Festivalde giydiği ekru renkteki iddialı crop top ve deri ceketi ile sosyal medyada gündem olan Melisa Şenolsun'un paylaştığı festival pozlarına da binlerce beğeni ve yorum yağmıştı.

Yine yaptı yapacağını 

Müge Anlı videolarıyla adını duyuran ve zaman zaman ünlü oyuncuları da taklit eden sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, bu defa Melisa Şenolsun'u tiye aldı.

Tansu Dayan, Melisa Şenolsun'un kıyafetini böyle tiye aldı! - Resim : 2

Müge Anlı videolarıyla adını duyuran ve zaman zaman ünlü oyuncuları da taklit eden sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, bu defa Melisa Şenolsun'u tiye aldı.

Tansu Dayan, Melisa Şenolsun'un kıyafetini böyle tiye aldı! - Resim : 4

"N95 maskesi ile daha iyi olurdu"

Tansu Dayan'ın paylaşımına; "N95 maskesi ile daha iyi olurdu", "Allah da seni güldürsün", "O kadar güldüm ki. Melisa Neolsun", "Nedir bu ünlülerin senden çektiği?" gibi yorumlar geldi.