FETÖ elebaşının kalbi durdu iddiası! Hastaneye kaldırıldı

Sosyal medyada FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in hastaneye kaldırıldığı konuşuldu. Bu iddia örgüte yakın medya organları tarafından da doğrulandı. Gülen'in kalbinin durduğu ve doktor müdahalesi ile tekrar hayata döndürüldüğü iddia edildi.

FETÖ elebaşının kalbi durdu iddiası! Hastaneye kaldırıldı

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Terör Örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in hastaneye kaldırıldığı yönündeki iddialar, terör örgütüne yakın medya organları tarafından da teyit edildi.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e yakın herkul.org sitesine ait @Herkul_Nagme isimli Twitter hesabından yapılan paylaşımda Fethullah Gülen’in hastaneye kaldırıldığı duyuruldu. Gülen'in doktorlarının talebi üzerine hastaneye kaldırıldığı aktarıldı.

Kalbi durdu iddiası

Terör örgütü FETÖ Elebaşı Gülen’in kalbi durduğu için hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Buna göre Gülen, Pensilvanya’daki çiftliğinden 150 km uzaklıkta New Jersey’de bir hastaneye yatırıldı. Böylece Gülen, ilk kez çiftliğinden bu kadar uzak bir hastaneye götürülmüş oldu.

Gülen'in kalbinin durduğu, doktorların müdahalesiyle tekrar hayata döndürüldüğü iddia edildi. 

Ölüm haberini bekliyorlar

Kalbi durduğu iddiasıyla hastaneye kaldırılan terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in her an ölüm haberini açıklayabilecekleri de öğrenildi.