Feyenoord – Ajax maçında ortalık karıştı! Meşaleler yakıldı, sahaya cisim atıldı! Bir futbolcu kanlar içinde kaldı!

Ajax ile Feyenoord arasında oynanan maç saha olayları nedeniyle maç durdu. Tribünlerden atılan bir cisim nedeniyle Ajax futbolcu Davy Klaassen’in başında kanama oluştu.

Feyenoord – Ajax maçında ortalık karıştı! Meşaleler yakıldı, sahaya cisim atıldı! Bir futbolcu kanlar içinde kaldı!

Hollanda Kupası yarı final maçında Feyenoord evinde Ajax’ı konuk etti. Gergin geçen mücadelede Ajax, 14.dakikada Tadic’in attığı golle 1-0 öne geçti. 45+2.dakikada Gimenez’in attığı golle Feyenoord eşitliği yakaladı.

51.dakikada Davy Klaassen’in attığı golle Ajax, mücadelede öne geçti, skor 2-1 oldu. Başka gol olmayınca Ajax finale yükselen taraf oldu.

MEŞALELER YAKILDI

Maçta istenmeyen birçok olay yaşandı. Feyenoord taraftarının yaktığı meşaleler nedeniyle stadyum dumanlarla kaplandığı için hakem maçı durdurdu.

Feyenoord – Ajax maçında ortalık karıştı! Meşaleler yakıldı, sahaya cisim atıldı! Bir futbolcu kanlar içinde kaldı! - Resim : 1

TADİC, ORKUN’UN ORUCUNU AÇMASIYLA DALGA GEÇTİ

Maçın 61.dakikasında ise ortalık karıştı. Tadic, milli futbolcumuz Orkun Kökçü’yü düşürdü. Bunun üzerine milli futbolcu, Tadic’in üzerine yürüdü. İki takım futbolcuları gerginliği düşürmeye çalışırken Tadic’ten çirkin bir hareket geldi.

Feyenoord – Ajax maçında ortalık karıştı! Meşaleler yakıldı, sahaya cisim atıldı! Bir futbolcu kanlar içinde kaldı! - Resim : 2

Sırp futbolcu maç esnasında orucunu açan Orkun Kökçü ile dalga geçerek yeri gösterip elini ağzına götürdü. Milli futbolcu daha da sinirlenerek Tadic’in üzerine yürümeye çalıştı, daha sonra gerginlik sona erdi.

Feyenoord – Ajax maçında ortalık karıştı! Meşaleler yakıldı, sahaya cisim atıldı! Bir futbolcu kanlar içinde kaldı! - Resim : 3

TRİBÜNDEN ÇAKMAK ATILDI, BAŞINDA KANAMA OLUŞTU

Bu esnada tribünlerden atılan bir çakmak, Ajaxlı futbolcu Davy Klaassen’in başına isabet etti. Yıldız futbolcunun başında kanama meydana geldi.

Futbolcuya sağlık ekipleri müdahale etti.