Feyyaz Uçar'dan Montella'ya Semih Kılıçsoy tepkisi: “Milli Takım’da Haaland var da haberimiz mi yok?”

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy’un Ümit Milli Takım’a gönderilmesine tepki gösterdi. Uçar, teknik direktör Montella’nın Semih hakkındaki açıklamasına yanıt vererek, “A Milli Takımımız'da bir Haaland var da haberimiz mi yok?" diye konuştu.

Feyyaz Uçar'dan Montella'ya Semih Kılıçsoy tepkisi: “Milli Takım’da Haaland var da haberimiz mi yok?”

A Milli Takım’ın 2024 Avrupa Şampiyonası'na hazırlık niteliğinde Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edilen Semih Kılıçsoy, beklenmedik bir şekilde Ümit Millî Takım’a gönderildi.

Feyyaz Uçar'dan Montella'ya Semih Kılıçsoy tepkisi: “Milli Takım’da Haaland var da haberimiz mi yok?” - Resim : 1

SEMİH KILIÇSOY, ÜMİT MİLLİ TAKIM'A GÖNDERİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonundan bu konuda yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“A Millî Takım kadrosunda bulunan futbolcularımız Ahmetcan Kaplan ve Semih Kılıçsoy, 22 Mart Cuma günü İstanbul'da özel maçta Gürcistan ve 26 Mart Salı günü 2025 Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde deplasmanda İtalya ile mücadele edecek Ümit Millî Takımımızın aday kadrosuna dâhil edildi.

A ve Ümit Millî Takım aday kadroları belirlenirken yapılan bu planlamaya istinaden, iki futbolcumuz A Millî Takımımızın Macaristan ile oynanacak özel maç için Budapeşte'ye hareketinden önce, İstanbul'daki hazırlıklarına devam eden Ümit Millî Takımımızın kampına katılacak.

Feyyaz Uçar'dan Montella'ya Semih Kılıçsoy tepkisi: “Milli Takım’da Haaland var da haberimiz mi yok?” - Resim : 2

MONTELLA'DAN SEMİH KILIÇSOY AÇIKLAMASI

Semih Kılıçsoy’un Ümit Milli Takım kadrosuna gönderilmesi Beşiktaş’ın tepkisini çekerken bu konuda açıklama yapan A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, “Değişikliklerle alakalı şunu söyleyebilirim, fazladan değişiklik yapmadım. Geçen seferki kadroya göre fazladan futbolcu çağırdık, yakından takip edebilmek için. Onları Ümit Milli Takım'a gönderme kararı onlar adına olumlu karşılanması gerek. Çünkü orada daha fazla oynamalarını istedim. Burada az oynayacaklarına orada daha fazla oynasınlar diye böyle bir tercihte bulundum” dedi.

Feyyaz Uçar'dan Montella'ya Semih Kılıçsoy tepkisi: “Milli Takım’da Haaland var da haberimiz mi yok?” - Resim : 3

FEYYAZ UÇAR'DAN MONTELLA'YA CEVAP

Montella’nın açıklamalarına Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar yanıt verdi. Gazeteci Gökmen Özcan’a konuşan Feyyaz Uçar, "A Milli Takımımız'da bir Haaland var da haberimiz mi yok? Semih, çok sevdiğin bir oyuncuysa neden 3 gündür hiçbir teknik taktik idmana almayıp rencide ediyorsun? Bütün milli kategoriler önemliyse neden yaşı tutan diğer oyuncularını da yollamıyorsun Ümit Milli'ye? “ ifadelerini kullandı.

 Transfermarkt’a göre piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösterilen 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, bu sezon oynadığı 27 maçta 10 gol attı, 1 asist yaptı.