FIFA’da başkan değişmedi! Infantino yeniden seçildi! "Futbola hizmet etmeye devam edeceğime söz veriyorum"

FIFA Başkanı Gianni Infantino, yeniden başkan seçildi. 4 yıl boyunca başkan olarak görev yapmaya devam edecek olan Infantino, "Dünya çapında FIFA'ya ve futbola hizmet etmeye devam edeceğime söz veriyorum" dedi.

FIFA’da başkan değişmedi! Infantino yeniden seçildi! "Futbola hizmet etmeye devam edeceğime söz veriyorum"

2016 yılında Sepp Blatter’in ardından FIFA’nın başkanlık koltuğuna oturan 52 yaşındaki Gianni Infantino, 2019 yılında da başkanlık koltuğunda kalmıştı.

Başkanlıkta rakibi bulunmayan Infantino, yeniden başkan olarak seçildi. Infantino, bu görevini 2027 yılına kadar yapacak.

FIFA’da başkan değişmedi! Infantino yeniden seçildi! "Futbola hizmet etmeye devam edeceğime söz veriyorum" - Resim : 1

"İNANILMAZ BİR AYRICALIK VE SORUMLULUK"

Ruanda'nın Kigali kentinde düzenlenen 73. FIFA Kongresi'nde konuşan Infantino, "Bu inanılmaz bir onur, ayrıcalık ve büyük bir sorumluluk. Dünya çapında FIFA'ya ve futbola hizmet etmeye devam edeceğime söz veriyorum. Beni sevenlere, çok olduğunu biliyorum ve benden nefret edenlere... Hepinizi seviyorum” dedi.

TFF'DEN TEBRİK MESAJI

TFF'nin sosyal medya hesabından paylaşılan tebrik mesajında, "FIFA'nın Ruanda'nın başkenti Kigali'de yapılan 73. Olağan Kongresi'nde başkanlığa tekrar seçilen Gianni Infantino'yu kutlar, yeni görev döneminde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.