Uzun yıllar sonra Türkiye'ye dönen ve İşte Benim Stilim adlı yarışmada jüri üyeliği yapan Güzide Duran, özel hayatıyla magazin gündeminde büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.
BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI
Güzide Duran ile iş adamı Adnan Aksoy, 2007'de beraberliğe başlamış, 2008'de evlenmişlerdi. İki çocuk sahibi Duran ile Aksoy, geçtiğimiz yıl; 'zina', 'hayata kast' ve 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' maddeleriyle karşılıklı boşanma davası açmıştı.
FİKRET ORMAN'LA AŞK YAŞIYOR
Daha önce adının Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk ile anılması hakkında; "Hayatımda kimse yok" diyerek yalanlayan Güzide Duran ile Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'ın sevgili oldukları ortaya çıkmıştı.
Duran'ın boşanma davası tamamlanana kadar gözlerden uzak ilişki yaşaması beklenen çift, tatil için gittikleri Marmaris'te dudak dudağa yakalanmıştı.
ELEŞTİRİLERE İSYAN ETTİ
İkilinin bu hali sosyal medyada tepki çekmişti. Güzide Duran, yasak ilişki yaşadığı yönündeki eleştirilere isyan etti.
"ZORLA TUTULMAYA ÇALIŞILIYORUM"
Güzide Duran, sosyal medyada yer alan eleştiriler üzerine yaptığı açıklamada, Adnan Aksoy'dan boşanma sürecinin zorlu geçtiğini belirtti. Ünlü isim; "Uzun zamandır şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanmaya çalıştığım ve maddi olarak hiçbir talebim olmadığı halde istemediğim, çocuklarım dışında bana kötü hatıralar bırakan bir evlilikte, adeta zorla tutulmaya çalışılıyorum" dedi.
"BOŞANAMIYORUM"
Duran, boşanma davasında adeta esir kaldığını vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:
"Boşanmak istiyorum, boşanamıyorum. Hayatıma devam etmemem, adeta esir kalmam için her şeyin yapıldığı bir boşanma davasına sıkışmış durumdayım. Yaşama ve özel hayata sahip olma hakkımı sonuna kadar kullanıp bir an evvel boşanmayı umut ediyorum."