Film değil gerçek! Bir şehir uzaylılar tarafından izlendiğini düşünüyor! Anlattıkları daha da garip

Meksika'nın Madero ve Tampico kentlerinde yaşayan bölge sakinleri meydana gelen tropikal fırtınadan etkilenmemelerinin nedenini uzaylıların onları koruduklarına bağlıyorlar.

Film değil gerçek! Bir şehir uzaylılar tarafından izlendiğini düşünüyor! Anlattıkları daha da garip

Geçen iki ay içerisinde bölgeleri vuran Karl Tropikal Fırtınası'nı  71 yaşındaki Beatriz García, şöyle ifade etti: Hemen uzaylılar bizi koruyacak dedim. Benim inandığım ve güvendiğim şey şu: Onlar var, bir üs kurdular.
 
Miramar Sahilin’de  Amupac adı verilen gizli bir sualtı üssü kurduklarına inanılan uzaylıların bölge halkını da kasırgalardan ve diğer tehlikeli fırtınalardan koruduğu düşünülüyor.
García 1967'de bir akşam vakti arkadaşıyla birlikte "gökyüzünde bir oluşum" gördüklerini iddia etti. Bu oluşumun içinde uçan cisimler olduğunu belirterek: “Birden belirdiler. Yani uçak olamazlar, uçaklar bunu yapmaz. Yavaş hareket ediyorlardı ve onlardan çok vardı” dedi.

İndependent Türkçe’nin haberine göre  Garcia’nın ailesi bu olaya tanık olmasa da bölgede UFO gördüğünü söyleyen tek kişi değildi. Olaydan sonraki gün El Sol de Tampico adlı yerel gazetede çıkan "Tampico üzerinde uçan daireler" başlıklı bir haberde binlerce kişinin bu olaya tanık olduğu iddia edildi.

Gazeteye göre bölgedeki havalimanının kontrol kulesinde çalışan bir görevli "tanımlayamadıkları 9 nesne saydığını" ifade ediliyordu.

 “Bir uzay gemisiyle temasım oldu”

Tamaulipas'ın Turizm Müdürü Nembra Carmen Jiménez, "Konuyla çocuklardan yaşlılara kadar herkes ilgileniyor" ifadelerini kullandı.

Bu yerel efsaneye inandığını söyleyen Jiménez, haziran ayında ülkenin dört bir yanından UFO araştırmacılarını Madero ve Tampico'da bir araya getiren "Bütünsel Ufoloji Kongresi" adlı bir etkinliğin düzenlenmesine aracı olmuştu.

İnsanların gölgeye özellikle bu bölgeyi ziyaret etmek, bu tür fenomenleri görmek için geldiğini belirten d yetkili, sözlerini şöyle sürdürdü: Buna inanıyorum. Onları 5 yaşımdan beri görüyorum, bir uzay gemisiyle temasım oldu. Evrende yalnız değiliz.