Film gibi olay! İş adamını halıya sarıp kaçırdılar

Mersin'de 4 kişi 2.5 milyon lira istedikleri iş adamı B.K'yı halıya sararak kaçırdı. Ardından B.K'nın ortağını da evinden kaçıran zanlılar iş adamlarını saatlerce darp ettiler.

Mersin'de bir iş adamı elleri ve kolları bağlanarak ve ağzı bantlanarak evinden halıya sarılarak kaçırıldı. Merkez Toroslar ilçesindeki bir ev götürülen B.K saatlerce darp edildi. B.K'nın halıya sarılarak evden çıkarılma görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

Zanlılar daha sonra B.K'nın ortağını da kaçırarak aynı eve getirdiler. İş adamlarını uzun süre darp eden zanlılar başlarına pompalı tüfek dayayarak istedikleri 2.5 milyon lirayı vermezlerse öldüreceklerini söyleyerek tehdit ettiler.

Yakalanmamak için başka bir eve geçen zanlılar iş adamlarının başlarına karton geçirerek üzerlerini çarşafla kapattılar. 

Polis iki eve de eş zamanlı operasyon düzenledi

Kaçırılan iş adamlarının yakınlarının polise kayıp ihbarında bulunması üzerine Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri devreye girdi. Bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis  zanlıları tespit etti.  Titiz bir çalışma yürüten polis iki ayrı eve eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda  İ.K., A.K. ve C.K. isimli şahısları gözaltına aldı. Şüphelilerin ikametinde yapılan aramada ise olayda kullanılan pompalı tüfek, mağdurların bağlandığı ipler, koli bantları ve iş adamının kırık gözlüğü ele geçirildi.

Adana'ya gittikleri sanılsın diye aracını Adana'ya götürmüşler

Ayrıca zanlıların müştekilerin Adana'ya gittikleri izlenimi vermek için mağdurlara ait iki aracı Adana'ya götürdükleri belirlendi. Emniyette ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ekipler, kimliği belirlenen 4'üncü kişinin de yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.