Filmleri aratmayan operasyon! Taksici kılığındaki polisler, firari katili yakaladı

İstanbul Silivri’de eşini öldürdükten sonra müebbet hapis cezası alan firari Yunus Hamarat, Bodrum’da da bir kadına tacizde bulundu. Her yerde aranan katil ve tacizci Hamarat'ı Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri taksici kılığına girerek yakaladı.

Filmleri aratmayan operasyon! Taksici kılığındaki polisler, firari katili yakaladı

Silivri'de eşi  Sarıgül Hamarat'ı ormanda  tek kurşunla vurarak öldüren Yunus Hamarat, ellerini yıkadıktan sonra tabancayı ölen eşinin eline tutuşturarak bir el ateş ettirmiş daha sonra da jandarmayı arayarak eşinin intihar ettiğini söylemişti.

Ancak Sarıgül Hamarat’ın cinayete kurban gittiği Yunus Hamarat’ın yaptığı telefon görüşmeleri ve WhatsApp yazışmalarıyla ortaya çıktı. Mahkeme kararıyla Yunus Hamarat’a müebbet, Sarıgül Hamarat’ın kardeşi Erdal Sönmez’e ise 12.5 yıl hapis cezası verildi. Ceza aldığını duyunca kaçan firari katil Yusuf Hamarat'ın aylar sonra Karadağ’dan telefonla akrabalarını aradığı, yurtdışına kaçtığını haber verdiği öğrenildi. Resmi kayıtlarda yurtdışına hiç çıkmadığı tespit edilen Hamarat  Bodrum'da bir kadını taciz etti. Olay yerine taksici kılığında giden Bodrum Asayiş Şube ekipleri katili sahte kimlikle kıskıvrak yakaladı.

Gerçek kimliği tespit edilen şüphelinin İstanbul'da eşini öldürdüğü için müebbet hapis cezasına çarptırılan firari katil olduğu belirlendi.