Ekran macerası bitti! Sosyal medyada dünya rekoru kırdı!

Final bölümüyle ekranlara son kez gelen Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi sosyal medyada dünya rekoru kırdı. İşte detaylar...

Ekran macerası bitti! Sosyal medyada dünya rekoru kırdı!

FOX'un sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti.

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı ve birbirinden keyifli 52 bölümü geride bırakan “Sen Çal Kapımı” dizisinin dün akşam final bölümü yayınlandı.

Ekran macerası bitti

Sen Çal Kapımı final bölümüyle Total'de 4'üncü, AB'de 3'üncü ve 20+ABC1'de 5'inci olarak ekran macerasını tamamladı.

Ekran macerası bitti! Sosyal medyada dünya rekoru kırdı! - Resim : 2

Dünya rekoru kırdı

Oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Sinan Albayrak, Sina Özer, Doğa Özüm, Ayşe Akın, Ahmet Efe Metekoğlu ve Maya Başol gibi birbirinden başarılı isimleri barındıran dizi dün Twitter’da #sonkezsençalkapımı etiketiyle bir dünya rekoru kırdı.

Ekran macerası bitti! Sosyal medyada dünya rekoru kırdı! - Resim : 4

Twitter’da en çok konuşulanlar arasında her zaman yerini korurken tek bir günde 9 milyona yakın tweet atılan dizi olarak “Game of Thrones”un 7.8 milyonluk dünya tweet rekorunu da kırmış oldu.

Dizi, dünya ve 38 ülke gündeminde yer almayı başardı ve hala konuşulmaya devam ediliyor.

Milyonların kalbinde taht kuran ve mutlu sonla biten “Sen Çal Kapımı”nın oyuncuları ve tüm ekibi de #sonkezsençalkapımı etiketiyle tweet atarak duygularını dile getirdi.

Kaynak: Medyatava