Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'den bir skandal daha! Makam odasında çekilen çıplak fotoğrafı sızdı

Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla bir barda eğlenen ve samimi halleri dikkat çeken Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in adı bu kez başka bir skandalla anılıyor. Genç başbakanın şimdi de makam odasında çekilmiş çıplak pozu ülkede gündeme oturdu.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'den bir skandal daha! Makam odasında çekilen çıplak fotoğrafı sızdı

Son dönemde sosyal medyada sızan parti videolarıyla gündemden düşmeyen Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in başı dertten kurtulmuyor. Bir hafta içerisinde gece kulübünde ayrı ayrı bir erkek ve bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri basına sızan Marin, bu kez makam odasında çekilen fotoğraflarıyla gündem oldu.

Marin’in iki arkadaşının Başbakan’ın resmi konutunda çekilen yarı çıplak öpüşürken fotoğrafları basına sızınca ülke karıştı. Görüntünün, Marin’in resmi hükümet duyurularını yaparken kullandığı çalışma alanında çekildiği anlaşılınca Başbakan özür dilemek zorunda kaldı.

Çıplak pozlarını makam odasında çekmiş

Basına sızan görüntüde, Marin’in uluslararası video konferanslara katıldığında ve genellikle diğer Avrupa Birliği ve dünya liderleriyle konuştuğunda masasında duran ‘Finlandiya’ yazılı kartın da yer alması dikkat çekti.

36 yaşındaki Marin, bugün yaptığı açıklamada, böyle bir fotoğrafın asla çekilmemesi gerektiğini kabul ederken, özür diledi.

Son günlerde Helsinki’de arkadaşlarıyla samimi bir şekilde dans ettiğini gösteren videolar yüzünden eleştiri oklarının hedefinde olan Marin’e tepkiler son görüntünün de basına sızmasıyla iyice büyüdü.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'den bir skandal daha! Makam odasında çekilen çıplak fotoğrafı sızdı - Resim : 1

Dans ettiği kadın bakın kim çıktı

İngiliz Daily Mail gazetesi, görüntüdeki kadınlardan birinin önceki gün Marin’in dans ettiği ülkenin eski güzellik kraliçesi Sabina Särkkä olduğunu iddia etti.

Gece hayatına düşkünlüğü nedeniyle eleştirilerin hedefi olan 36 yaşındaki Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in geçtiğimiz haftada da görüntüleri çıkmış hatta evli olmasına karşın bir erkekle yakın şekilde dans etmesi gündem olmuştu. Marin'in yanındaki kişinin Finlandiyalı sosyal medya fenomeni Sabina Särkkä olduğu ortaya çıkmıştı.