Finlandiya mutluluk turizmi başvurusu 2 Nisan’da sona eriyor! Acele edin! Finlandiya bedava tatil başvuru nasıl, nereden yapılır? Visit Finland başvuru ekranı!

Finlandiya mutluluk turizmi Türkiye’den büyük ilgi görüyor. Altı yıldır dünyanın en mutlu ülkesi olan Finlandiya, ücretsiz tatil fırsatı sunuyor. Ülkenin resmi turizm ofisi Visit Finland, 12-15 Haziran tarihlerinde ‘seyahat masraflarından, özel derslere her şeyin ücretsiz olduğu’ bir gezi düzenlediğini duyurdu. Peki, Finlandiya bedava tatil başvuru nasıl yapılır? Finlandiya tatili ücretsiz mi? Visitfinland başvuru formu linki ve Find Your Inner Finn hakkında bilmeniz gerekenler…

Finlandiya mutluluk turizmi başvurusu 2 Nisan’da sona eriyor! Acele edin! Finlandiya bedava tatil başvuru nasıl, nereden yapılır? Visit Finland başvuru ekranı!

Dünyanın en mutlu ülkesi Finlandiya, her şey ücretsiz tatil fırsatı sunuyor. Finlandiya dört günlük bir ücretsiz gezi için başvurular alıyor. Türkiye’den Finlandiya’ya büyük ilgi var.

Finlandiya’nın resmi turizm ofisi, dört günlük bir ücretsiz gezide ‘Fin usulü neşe’nin inceliklerini paylaşacak. Ülkenin resmi turizm ofisi Visit Finland, 12-15 Haziran tarihlerinde ‘seyahat masraflarından, özel derslere her şeyin ücretsiz olduğu’ bir gezi düzenlediğini duyurdu.

FİNLANDİYA TATİLİ İÇİN ŞARTLAR NE?

Finlandiya’ya gitmek için 18 yaşını doldurmanız gerekiyor. İngilizce biliyorsanız ve bu dört günün Visit Finland tarafından kayda alınıp çeşitli mecralarda kullanılmasını kabul ediyorsanız bu fırsaatan yararlanma şansınız var.

FİNLANDİYA BEDAVA TATİL BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Visit Finland, başvuru için gerekli koşulları web sitesinde yayınladı. Katılmak isteyenler, sosyal medya yarışmasını tamamlamadan önce Find Your Inner Finn web sitesinde çevrimiçi başvuruda bulunuyor.

Tek yapmanız gereken, Instagram veya TikTok'ta, sizi gizliden gizliye bir Fin olabileceğinize inandıran ve neden bu ustalık sınıfına katılmak istediğinizi açıklayan, #FindYourInnerFinn ve #VisitFinland hashtag'leriyle paylaşılan bir içerik oluşturmak. Bu koşulu tamamlamak için son tarih, 2 Nisan.

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN