Fırıncının Karısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Fırıncının Karısı filmi nerede çekildi?

Yerli sinema Fırıncının Karısı, farklı konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyiciyi güldürmeye geliyor. Fırıncının Karısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? 2019 yılında vizyona giren komedi filmi, bu akşam izleyicilerle televizyon ekranlarında buluşacak. Peki, Fırıncının Karısı filmi nerede çekildi?

Fırıncının Karısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Fırıncının Karısı filmi nerede çekildi?

Fırıncının Karısı yerli sinema filmi bu akşam Kanal D ekranlarında sinemaseverlerle buluşuyor. Filmin yönetmen koltuğunda Murat Onbul ve başrollerinde Alper Kul, Büşra Pekin, Korhan Herduran yer alıyor. İzleyiciler, Fırıncının Karısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? sorularına yanıt aradı. 2019 yapımı yerli komedi Fırıncının Karısı filmi nerede çekildi? İşte, tüm merak edilenler haberimizde...

Fırıncının Karısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Fırıncının Karısı filmi nerede çekildi? - Resim : 1

FIRINCININ KARISI FİLMİ KONUSU NEDİR?

2019 yapımı yerli komedi filmi Fırıncının Karısı; hareketlerinden şüphelendiği kocasını gizli saklı takip etmeye karar veren bir kadının hikayesini anlatıyor. Ferdane’nin, kocası Mustafa ile sıradan bir hayatı vardır. Kıskanç bir adam olan Mustafa’nın ona karşı tavırlarına alışan Ferdane, bir süre sonra kocasından beklemediği olaylarla karşılaşır. Kocasında farklılıklar fark eden Ferdane, bunun gelip geçici durum olduğunu düşünse de işler pek de onun düşündüğü gibi değildir. Mustafa’nın bu hali Ferdane’yi büyük bir merak içine sürükler. Ferdane, Mustafa’yı takip etmeye karar verir. Ferdane kendini büyük bir maceranın içinde bulur.

Fırıncının Karısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Fırıncının Karısı filmi nerede çekildi? - Resim : 2

FIRINCININ KARISI FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Alper Kul
  • Büşra Pekin
  • Korhan Herduran
  • Ferdi Sancar
  • Seda Türkmen
  • Beyti Engin
  • Ayça Koptur

 

 FIRINCININ KARISI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Murat Onbul'un yönetmenliğini yaptığı yerli sinema filmi Fırıncının Karısı, Sarıyer Üsküdar gibi bölgelerde çekildi. Filmde farklı bir hava yaratmak için hikayenin Çankırı'da geçtiği düşündürülmüş.