Fırında ortaya çıkan fare tam 1 milyon TL'ye mal oldu

Tekirdağ'daki bir simit fırınında görüntülenen fare büyük tepki çekmişti. Olayın büyümesinin ardından mühürlenen fırın, tam 1 milyon TL karşılığında yenilendi.

Fırında ortaya çıkan fare tam 1 milyon TL'ye mal oldu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir simit fırınında kaydedilen görüntüler işletmeye pahalıya patladı. Öztrak Caddesi'nde kilitli olan simit fırınında farenin raflarda gezdiği anlar objektiflere yansımıştı.  Ardından iş yerinde tadilat çalışmaları başlamıştı. Yaklaşık 10 günlük tadilat çalışmasının ardından yeniden üretime başladıklarını kaydeden Mehmet Arıcı, "Günlük 10 bine yakın simit üretimimiz var. Yaklaşık 10 gündür de üretim yapmıyoruz. Farenin bize rakamsal maliyeti 1 milyon TL civarında oldu" dedi

 Fırında ortaya çıkan fare tam 1 milyon TL'ye mal oldu - Resim : 1

“TÜM İŞLETMEYİ BAŞTAN SONA YENİLEDİK”

15 yıldır Çerkezköy’de hizmet verdiklerini söyleyen Arıcı, "Böyle bir durumu ne yaşadık ne de müşterilerimize yaşattık. Böyle bir durum ilk defa başımıza geldi. Tüm işletmeyi baştan sona yeniledik" şeklinde konuştu. Benzer bir olayın yaşanmaması için gereken tüm önlemleri aldıklarını da söyleyen Arıcı, "İlaçlamamızı, tarımsal konudaki ilaçlamaları, dezenfeksiyonları ve yenilemeleri yaptık" ifadelerini kullandı.