Fırtınanın kanadı kırıldı! Trezeguet’ten gelen kötü haber tüm planları bozdu!

Trabzonspor’un Ümraniyespor ile oynadığı maçta sakatlanan Mahmoud Trezeguet’ten kötü haber geldi. Mısırlı futbolcunun yapılan kontroller sonrası 5-6 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Fırtınanın kanadı kırıldı! Trezeguet’ten gelen kötü haber tüm planları bozdu!

Trabzonspor’un Mısırlı yıldızı Mahmoud Trezeguet, takımının 24.haftasında oynanan Ümraniyespor maçında sakatlanmıştı. Futbolcudan sağ uyluk arka bölgesinde kas (hamstring) yaralanması sorunu yaşadığı açıklanmıştı.

SAKATLIK SÜRESİ UZADI

Fanatik’in haberine göre yapılan kontrollerde 3 hafta sahalardan uzak kalacağı söylenen futbolcudan gelen son haber Trabzonspor teknik heyetinin canını sıkacak cinsten. Bordo mavili futbolcunun yapılan yeni kontroller sonucu sakatlık süresi 5-6 haftaya çıktı.

Fırtınanın kanadı kırıldı! Trezeguet’ten gelen kötü haber tüm planları bozdu! - Resim : 1

Milli aradan sonra oynanacak Kayserispor maçında da oynamama ihtimali bulunan oyuncunun bir hafta sonra hafif tempolu antrenmanlarla kendisini denemeye başlayacağı öğrenildi.

MARKOVİC OYNAYABİLİR

Trezeguet'nin yokluğunda Adana Demirspor maçında bu bölgede Enis Bardhi oynarken Makedon futbolcu beklenen performansı gösteremedi. Trezeguet dönene kadar Markovic'in bu bölgede kullanılması bekleniyor.

Trabzonspor formasıyla bu sezon 35 maça çıkan Mısırlı futbolcu, 9 gol attı, 6 asist yaptı.