Formula 1’de Mick Schumacher korkunç bir kaza atlattı

Formula 1'de sezonun ikinci ayağının yarışıldığı Suudi Arabistan Grand Prix'sinde Haas pilotu Mick Schumacher korkutucu bir kaza atlattı. Formula 1’in efsane pilotu Michael Schumacher’in oğlu az kalsın babasıyla aynı kaderi yaşayacaktı.

Formula 1’de Mick Schumacher korkunç bir kaza atlattı

Formula 1 Suudi Arabistan Grand Prix’sinde Haas takımı adına yarışan Alman pilot Mick Schumacher’in çok sert bir biçimde bariyerlere çarpması nedeniyle kırmızı bayrak çekildi ve seans durduruldu.

Schumacher'in kazasının ardından bir süre ekrana herhangi bir görüntü verilmedi. Ancak Haas, Schumacher'in bilincinin açık olduğunu, aracından çıkarıldığını ve ambulansla tıbbi merkeze götürüldüğünü duyurdu. Ancak Schumacher'in durumuna dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Uzun bekleyişin ardından Schumacher'in durumuna dair açıklama geldi. Hem takımdan hem FIA'dan yapılan açıklamada Schumacher'de herhangi bir fiziksel yaralanmanın olmadığı duyurulurken Alman pilotun daha fazla kontrol için hastaneye transfer edildiği bildirildi.

2021'de yarışmaya başladı

Formula 1’in efsane pilotu Michael Schumacher’in oğlu olan 23 yaşındaki Mick Schumacher, 2021 yılında Formula 1’de yarışmaya başlamıştı.