Fotoğrafta bir detay var... Ancak yakınlaştırdıktan sonra görebilirsiniz... Gördüğünüzde ise yüreğiniz parçalanacak

Avustralya’nın Queensland eyaletinde yunusların fotoğrafı kadraja yansıdı. Fotoğraflarda ise yunusların bedenlerinin yara ve sıyrıklarla dolu olduğu görüldü. Sebebi ise Avustralya yunuslarının köpek balıkları tarafından saldırıya uğraması ve teknelerin çarpması olarak açıklandı. Görenlerin ise adeta yürekleri parçalandı.

Fotoğrafta bir detay var... Ancak yakınlaştırdıktan sonra görebilirsiniz... Gördüğünüzde ise yüreğiniz parçalanacak

Avustralyalı fotoğrafçılar tarafından yunusların fotoğrafı çekildi. Fotoğrafları inceleyenler ise yunusların bedenlerinde fazla sayıda yara ve sıyırık izleri gördü. Uzmanlar bunun nedenini  yunuslar arasındaki kavgalardan ve tekne çarpmalarından kaynaklandığını belirtirken diş izlerini de köpek balığı saldırılarına bağladı.

 Fotoğrafta bir detay var... Ancak yakınlaştırdıktan sonra görebilirsiniz... Gördüğünüzde ise yüreğiniz parçalanacak - Resim : 1

FOTOĞRAFA BAKANIN YÜREĞİ SIZLADI

Üniversitenin Deniz Memelileri Ekoloji, Davranış ve Evrim Laboratuvarı'ndan Caitlin Nicholls, daha aşırı görüntülerden bazılarını inceleyerek bazı ısırık izlerini "oldukça budaklı" olarak tanımladı. Fotoğrafa bakanların ise yara ve sıyırık izlerinden dolayı adeta yüreği parçalandı.