Fotoğraftaki kuşu bulmak imkansıza yakın. Eğer 10 saniyede gördüyseniz, şahinlerle bir akrabalık bağınız olabilir

Ağaçta yakalanan kuşun görüntüsü, optik yanılmayı andırdı. Kuş, o kadar iyi bir kamuflaj ustasıydı ki fotoğrafta onu seçmek neredeyse imkansızdı. Kısa sürede görenlerin çok iyi bir gözü olduğu söyleniyor. İnanılmaz görüntülerde kuş uçmaya başladığında pek çok kişi "orada mıydı?" sorusunu sormadan edemedi.

Fotoğraftaki kuşu bulmak imkansıza yakın. Eğer 10 saniyede gördüyseniz, şahinlerle bir akrabalık bağınız olabilir

Doğal olarak kamufle olan şahin, Alabama'daki bir ağaçta yuva yaparken yakalandı. Avcı, papaz ve altı çocuk babası Ridge Healey, aniden uçup gitmeden önce, ağaca karışan şahini filme almayı başardı.

Fotoğraftaki kuşu bulmak imkansıza yakın. Eğer 10 saniyede gördüyseniz, şahinlerle bir akrabalık bağınız olabilir - Resim : 1

SEÇMEK NEREDEYSE İMKANSIZ

Kahverengi tüylü şahini, kalın kafesli dallar arasında seçmek neredeyse imkansızdır, ama aslında sağda tünemiştir. Alabama, kızıl omuzlu, kızıl kuyruklu, sivri uçlu, geniş kanatlı ve Cooper'ın şahini gibi birçok şahin türüne ev sahipliği yapmaktadır. Devlet, Amerikan kerkenezi, büyük boynuzlu baykuş, balıkkartalı ve kel kartal gibi diğer yırtıcı kuşlara ev sahipliği yapmaktadır.

Fotoğraftaki kuşu bulmak imkansıza yakın. Eğer 10 saniyede gördüyseniz, şahinlerle bir akrabalık bağınız olabilir - Resim : 2

KAMUFLAJ USTASI

Bu optik yanılsamada, kuşu ilk görenlerdeseniz çok iyi bir görüşünüz var demektir. Çünkü bu oldukça başarılı kamuflaj ustasını görmek sandığınız kadar kolay değil. Bir anda kurumuş dalların arasında uçtuğunda pek çok kişi şaşkına döndü. 

Fotoğraftaki kuşu bulmak imkansıza yakın. Eğer 10 saniyede gördüyseniz, şahinlerle bir akrabalık bağınız olabilir - Resim : 3

PEÇELİ BİR BAYKUŞ GİZLENDİ

Ayrıca drone ile çekilen bu optik illüzyonda su altında gizlenen ölümcül deniz avcısını da görebilirseniz. Bu ağaçta bir peçeli baykuş ailesi  gizlidir, onları görebilirseniz bir şahinin gözlerine sahip olabilirsiniz.