Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'den olay Hande Erçel açıklaması!

FOX TV'de yayımlanan başrollerini ünlü oyuncular Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi, sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Dizide partneri Hande Erçel ile güzel bir uyum yakalayan Kerem Bürsin, Erçel'i övmelere doyamadı.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'den olay Hande Erçel açıklaması!

Sen Çal Kapımı diziside Serkan karakterine hayat veren Kerem Bürsin ile, dizide Eda karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Erçel, oyunculuklarının yanı sıra özel hayatlarıyla da ilgi görüyor.

Dizini yıldız isimlerinden olan Kerem Bürsin açıklamasında, Hande Erçel'i övmelere doyamadı.

Sen Çal Kapımı'nın set çıkışında Kerem Bürsin, kameraların objektifine takılınca ise rol arkadaşı Hande Erçel'i övgülere boğdu.

"Hande ile de güzel bir enerji yakaladık"

Bu konu üzerine ekipçe mutlu olduklarını söyleyen Kerem Bürsin, "Bunları duymak hem motive ediyor hem de ekipçe hepimizi mutlu ediyor, çünkü sonuçta emeğinin karşılığını görmek güzel bir şey, Hande ile de güzel bir enerji yakaladık" açıklamasında bulundu.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in Best of Hello özel sayısı için yaptıkları çekimlerdeki kapak fotoğrafının yayınlanması üzerine ünlü oyuncu "Güzel bir dergi çekimi oldu" dedi.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'den olay Hande Erçel açıklaması! - Resim : 1

Kerem Bürsin, dizideki rol arkadaşı Hande Erçel ve yılbaşı planı hakkında konuştu. Hande Erçel ile bir derginin özel sayısı için objektif karşısına geçen Bürsin'in partneriyle verdikleri kapak pozu sosyal medyada büyük beğeni topladı.