Rol arkadaşı meğer Mucize Doktor yıldızı Nazlı'nın sevgilisiymiş!

FOX TV'nin fenomen dizilerinden biri olan Mucize Doktor'un başrol oyuncusu olan ve Nazlı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sinem Ünsal'ın sevgilisi bakın kim çıktı?

Rol arkadaşı meğer Mucize Doktor yıldızı Nazlı'nın sevgilisiymiş!

Sevilen dizi Mucize Doktor, korona virüs salgını nedeniyle ekranlara ara vermişti. Türkiye'nin merakla izlediği dizinin oyuncuları ise merak konusu oldu. Özellikle başrol oyuncusu Sinem Ünsal...

Sevilen dizide Asistan Doktor Nazlı karakterine  can veren Ünsal ise sosyal medyanın yakından takip ettiği isimlerin başında... Özel hayatını gizli tutan güzel oyuncunun sevgilisi ortaya çıktı. 

İşte Sinem Ünsal'ın sevgilisi!

Sosyal medya hesabı instagram yoğun bir takipçikitlesine sahip olan Ünsal'ın kendisi gibi oyuncu olan Kıvanç Kılıç ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşıyor. 

Rol arkadaşı meğer Mucize Doktor yıldızı Nazlı'nın sevgilisiymiş! - Resim : 1

Kıvanç Kılıç, güzel oyuncu Sinem Ünsal ile, aşk pozlarını sık sık sosyal medya hesabından paylaşıyor. 

 “İlişkimde gerçekten çok mutluyum"

Hayatının aşkı ile bir tiyatro oyununda tanıştığını söyleyen Sinem Ünsal, sevgilisi hakkında  “İlişkimde gerçekten çok mutluyum. Ona (Kıvanç Kılınç) kıyasla çok daha yoğun bir tempoda çalışıyorum. Benim bu kadar dengesiz çalışma koşullarımı kendi hayatına uydurduğu için ona şükran borçluyum” demişti. 

Rol arkadaşı meğer Mucize Doktor yıldızı Nazlı'nın sevgilisiymiş! - Resim : 2

Oyuncu olan Kıvanç Kılıç, Diriliş Ertuğrul, Kalbimdeki Deniz gibi dizilerde rol aldı.

Sinem Ünsal kimdir?

Sinem Ünsal, 1993 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü mezunu.

Rol arkadaşı meğer Mucize Doktor yıldızı Nazlı'nın sevgilisiymiş! - Resim : 3

İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Çoban Yıldızı dizisi ile yaşadı; ardından Siyah Beyaz Aşk, Kızım dizilerinde rol aldı. 

Sinem Ünsal, şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Mucize doktor dizisinde Asistan Doktor Nazlı karakterine hayat veriyor.