Frankfurt taraftarını çıldırttı! Mesut Özil'den olay hareket...

Fenerbahçe'nin Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kaldığı UEFA Avrupa Ligi maçında sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu Mesut Özil, karşılaşmanın 49. dakikasında yaptığı hareket karşılaşmaya damgasını vurdu.

Frankfurt taraftarını çıldırttı! Mesut Özil'den olay hareket...

Fenerbahçe, Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı, geceye Almanya'dan olaylı bir şekilde ayrılan Mesut Özil damga vurdu.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona ererken, ikinci yarının hemen başında Mesut Özil ile Frankfurt taraftarı arasında gerilim yaşandı.

49. dakikada kazanılan köşe vuruşunu kullanmak için köşe gönderine yönelen Mesut Özil'e Frankfurt taraftarı önce ıslıklarla tepki gösterdi, sonrasında ise yabancı madde attı. Atılan maddeler Mesut'a isabet etmezken, tecrübeli futbolcu bu tepkiye ilginç bir şekilde karşılık verdi.

Özil Frankfurt taraftarlarına öpücük gönderirken, Alman taraftarların tepkisi bu hareket sonrası artarak devam etti.

Frankfurt: fenerbahçe'yi evimizde ağırlamaktan çok memnunuz

Öte yandan Eintracht Frankfurt Kulübü, mücadele öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Frankfurt taraftarını çıldırttı! Mesut Özil'den olay hareket... - Resim : 1

"Fenerbahçe taraftarları, 2021/22 UEFA Avrupa Ligi grup karşılaşmalarının ilki için Deutsche Bank Park'a hoş geldiniz. Fenerbahçe SK'yı ve bütün taraftarlarını evimizde ağırlamaktan çok memnunuz. Frankfurt içinde ve çevresinde yaşayan bütün Fenerbahçe taraftarları ve destekçilerine, hemşehrileri ile keyifli vakit geçirmelerini diliyoruz. Hep birlikte heyecanlı ve adil bir Avrupa akşamının keyfini çıkaralım."

Frankfurt taraftarını çıldırttı! Mesut Özil'den olay hareket... - Resim : 2

Taraftarlardan destek

Fenerbahçe'yi Eintracht Frankfurt karşısında desteklemek isteyen taraftarlar Euro-Skulptur önünde toplanarak stada hareket etti. Deutsche Bank Park Stadı'nda kendilerine ayrılan yerleri dolduran taraftarlar, başta Mesut Özil olmak üzere sarı-lacivertli takıma yaptıkları tezahüratlarla destek oldular.