Lille'i Türkler de kurtaramadı

Fransa Ligue 1'in 10. haftasında Brest deplasmanına konuk olan Lille, 3-0 geriye düştüğü mücadelede Burak Yılmaz'ın golleriyle 3-2'yi yakaladı ancak puan alamadı. Lille Fransa Ligi'ndeki ilk mağlubiyetini aldı.

Lille'i Türkler de kurtaramadı

Fransa Ligue 1 maçında Lille deplasmanda Brest ile karşılaştı. Brest – Lille maçı 3-2 Brest’in üstünlüğüyle sonuçlandı.

Brest – Lille Maçı Goller

Brest'in üç golü de ilk yarıda geldi. Brest ilk golü 15.dakikada Ronael Pierre-Gabriel kaydetti.  Brest ikinci golü 19.dakikada kaydetti. Son golü ise 41. dakikada Irvin Cardona kaydetti.

Lille'in iki golü de Burak Yılmazdan geldi. Lille 1.golünü 45+3’te, 2.golünü 57. Dakikada kaydetti.

Önemli dakikalar

Fransa Ligue 1'in 10. haftasında Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın ilk 11'de başladığı mücadelede Lille, Brest'e deplasmanda 3-2 kaybetti. Bu sonuçla Lille, Fransa Ligi'ndeki ilk mağlubiyetini aldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip Brest, 15'te Gabriel, 19'da Perraud ve 42'de Cardona'nın golleriyle 3-0'ı yakalarken, Lille'de Burak Yılmaz, 45. dakikada penaltıdan attığı golle farkı 2'ye indirdi.

İkinci yarıda rakibine karşı baskın bir oyun ortaya koyan Lille'de milli futbolcu Burak Yılmaz, 57'de Yusuf Yazıcı'nın asistinde ikinci golünü atarak farkı 1'e indirdi. Bu dakikanın ardından maçta başka gol olmazken, Lille ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.