Fransız devi PSG, 180 milyon euro değerindeki yıldızının yerini Beşiktaşlı futbolcu ile dolduracak! Pasquale Sensibile'yi İstanbul'a gönderiyorlar

Süper Lig'de bu sezonun hareketli takımları arasında yer alan Beşiktaş'ta transfer dönemi de hareketli geçeceğe benziyor. Siyah beyazlıların parlayan yıldızına talipliler bitmek bilmiyor. Fransız devi PSG'nin 180 milyon euro değerindeki oyuncusunun yerini Beşiktaşlı futbolcu ile dolduracağı iddiaları kulislerde dolaşmaya başladı.

Fransız devi PSG, 180 milyon euro değerindeki yıldızının yerini Beşiktaşlı futbolcu ile dolduracak! Pasquale Sensibile'yi İstanbul'a gönderiyorlar

Türkiye'nin en büyük kulüpleri arasında yer alan Beşiktaş'ta taraftarlar bu sezonki kötü gidişata rağmen tribünleri boş bırakmıyorlar. 

Hasan Arat'a güveni tam olan Beşiktaş taraftarı, bir anca önce takımın eskiye dönmesi için talepte bulunuyor. Başkan Arat'ın da bu doğrultuda çalışmalarını hızla sürdürdüğü biliniyor. 

FRANSIZ DEVİ, BEŞİKTAŞLI YILDIZI GÖZ HAPSİNE ALDI 

Beşiktaş'ta transfer dönemi de hareketli geçeceğe benziyor. Siyah beyazlıların parlayan yıldızına talipliler bitmek bilmiyor. Fransız devi PSG'nin 180 milyon euro değerindeki oyuncusunun yerini Beşiktaşlı futbolcu ile dolduracağı iddiaları kulislerde dolaşmaya başladı.

Fransız devi PSG, 180 milyon euro değerindeki yıldızının yerini Beşiktaşlı futbolcu ile dolduracak! Pasquale Sensibile'yi İstanbul'a gönderiyorlar - Resim : 1

SPORTİF DİREKTÖRLERİNİ İZLEMEK İÇİN GÖNDERİYORLAR

Hasan Arat'ın iyi ilişkiler içerisinde olduğu Nasır el-Halifi'nin Semih Kılıçsoy için nabız yokladığı ve sezon sonunda oyuncunun transferi için girişimlerde bulunacağı iddia edildi. Yine iddiaya göre PSG tarafından sportif direktör Pasquale Sensibile, Semih'i izlemesi için İstanbul'a gönderilecek.