Fransız devi PSG, Mbappe'nin yerine Beşiktaş'ın yıldızını alıyor. Al-Khelaifi çelik kasa ile Hasan Arat'a 50 milyon euro getirecek

Fransız devi PSG uzun zamandan bu yana yana gelecek vaat eden bir forvet arıyordu. Fransız devinin aradığı ismi Beşiktaş'ta bulduğu iddia edildi. Hasan Arat ile iyi ilişkileri olan Al-Khelaifi, siyah beyazlıların 50 milyon euro istediği futbolcuyu takımında görmek istiyor.

Fransız devi PSG, Mbappe'nin yerine Beşiktaş'ın yıldızını alıyor. Al-Khelaifi çelik kasa ile Hasan Arat'a 50 milyon euro getirecek

Süper Lig'de bu sezon istediği başarıyı yakalayamayan ve üst üste hocalarıyla yollarını ayırmak zorunda kalan Beşiktaş'ta  yeni hocanın gelmesiyle birlikte kadro planlamasının da netleşmesi bekleniyor. 

GOL MAKİNESİNE DÖNÜŞTÜ 

Ancak siyah beyazlılarda hoca fark etmeden gol makinesine dönüşen bir futbolcu, şimdiden Avrupa devlerinin radarına girdi. 

Fransız devi PSG, Mbappe'nin yerine Beşiktaş'ın yıldızını alıyor. Al-Khelaifi çelik kasa ile Hasan Arat'a 50 milyon euro getirecek - Resim : 1

Bu sezon siyah beyazlı forma ile 19 maçta 10 gol atarken 2 de asist yapan Semih Kılıçsoy, sezon sonunda çok sayıda Avrupa devinin temsilcisini İstanbul'a getirecek gibi duruyor. 

BOMBA PSG İDDİASI 

Semih için son olarak ortaya bomba bir PSG iddiası atıldı. Fransız devi PSG uzun zamandan bu yana yana gelecek vaat eden bir forvet arıyordu. Fransız devinin aradığı ismi Beşiktaş'ta bulduğu iddia edildi. Hasan Arat ile iyi ilişkileri olan Al-Khelaifi, siyah beyazlıların 50 milyon euro istediği futbolcuyu takımında görmek istiyor.