Freni patlayan işçi servisinin çarptığı 5 yaşındaki Nur Eylül ve annesi hayatını kaybetti!

Kocaeli'de freni patlayan işçi servisi Ayfer Başkurt ve 5 yaşındaki kızı Nur Eylül'e çarptı. Anne kızın vefat ettiği kazada işçi servisinde bulunan 6 kişi yaralandı. Kazanın trajedisini yansıtan o fotoğraf, yürekleri cız ettirdi.

Freni patlayan işçi servisinin çarptığı 5 yaşındaki Nur Eylül ve annesi hayatını kaybetti!

Sabah saat 08.00 sularında Gölcük ilçesinde meydana gelen kazada, Ü.O. idaresindeki 41 P 9013 plakalı işçi servisinin rampa aşağı indiği esnada freni boşaldı. Kontrolden çıkan servis kaldırıma çıkarak, 5 yaşındaki Nur Eylül ve onu okula götüren annesi Ayfer Başkurt'a çarptı. Yan yatan servis aracında şoför ve 5 işçi yaralandı.

Freni patlayan işçi servisinin çarptığı 5 yaşındaki Nur Eylül ve annesi hayatını kaybetti! - Resim : 1

Vatndaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne Ayfer Başkurt'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Nur Eylül ve servis aracındaki yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. 5 yaşındaki Nur Eylül'ün, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. Diğer 6 yaralının ise tedavilerinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Freni patlayan işçi servisinin çarptığı 5 yaşındaki Nur Eylül ve annesi hayatını kaybetti! - Resim : 2

ÇIĞLIK SESLERİNİ DUYUP ÇIKTIM

Kaza mahalinde ikamet eden Neslihan Akşahin o anları, "Saat 08.00 sıralarıydı. Ben çığlık seslerini duyup balkona çıktım. Koşarak aşağıya indim. Çocuğa müdahalede bulunuyorlardı. Ben indiğimde çocuk ölmüştü. Aşağıya baktığımda kadını gördüm. Otobüste de çığlık sesleri duyuluyordu. Otobüsten de insanları indirmeye çalışıyorlardı, camı patlatmaya çalışıyorlardı. İtfaiyeyi aradık" ifadeleri ile anlattı.

Freni patlayan işçi servisinin çarptığı 5 yaşındaki Nur Eylül ve annesi hayatını kaybetti! - Resim : 3

YÜREK BURKAN FOTOĞRAF...

Ayfer Başkurt ve küçük Nur'un olay anında fırlayan ayakkabılarının fotoğrafı, yaşanan trajediyi simgeler nitelikte. İşte o fotoğraf...

Freni patlayan işçi servisinin çarptığı 5 yaşındaki Nur Eylül ve annesi hayatını kaybetti! - Resim : 4