Jennifer Aniston'dan yıllar sonra gelen Brat Pitt itirafı! "Kocamın beni terk etmesinin nedeni..."

Ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Aniston, 2005 yılında yollarını ayırdığı Brad Pitt'le ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu. O dönem hakkında atılan iddialara da yanıt veren Aniston, Brad Pitt ile neden boşandıklarını açıkladı.

Jennifer Aniston'dan yıllar sonra gelen Brat Pitt itirafı! "Kocamın beni terk etmesinin nedeni..."

2005 yılında evliliklerini sonlandıran ve boşanmalarının ardında "çocuklarının olmadığı" iddia edilen Jennifer Aniston, eski eşi Brad Pitt hakkında konuştu. 

Uzun yıllardır evliliğin sonlanmasına dair ortaya atılan iddiaları yalanlayan Aniston, çizilen görüntünün kendisinin 'bencil' olduğu ve 'yalnızca kariyerini umursadığı' yönünde olduğunu ancak bunun doğru olmadığını söyledi.

'Tanrı korusun bir kadın başarılıysa ve bir çocuğu yoksa...'

Bir süre tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmaya çalıştığını söyleyen Aniston, "Bebek sahibi olma çabası benim için oldukça zorlu bir süreçti. Bunca yıldır ortaya atılan spekülasyonları da düşününce, gerçekten çok zordu" dedi.

53 yaşındaki ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Tanrı korusun bir kadın başarılıysa ve bir çocuğu yoksa.. Kocamın beni terk etmesinin, ayrılmamızın, evliliğimizin sona ermesinin, tüm bunların sebebi ona bir çocuk verememiş olmam olur. Bu kocaman bir yalan. Bu noktada saklayacak hiçbir şeyim yok."

Huffington Post gazetesine 2016 yılında kaleme aldığı yazıda Aniston, özel hayatına dair ortaya atılan iddialara verdiği yanıta ilişkin ise, "Bunu yazmak zorundayım diye düşündüm çünkü bu çok çıldırtıcıydı ve bana nüfuz etmesine ve incitmesine izin veremeyecek kadar insanüstü değildim" diye konuştu.

Geçtiği süreçlerin hiçbirinden pişmanlık duymadığını vurgulayan ünlü oyuncu, çocuk sahibi olma çabalarına dair, "Aslında şimdi biraz rahatladım çünkü artık böyle bir çabam yok, 'Yapabilir miyim? Belki. Belki. Belki.' Artık bunu düşünmek zorunda değilim" dedi.

'Saklayacak hiçbir şeyim yok'

Uzun yıllarını tüp bebek sahibi olma çabalarını saklamaya harcadığını söyleyen Aniston, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu konular konusunda çok mahremiyetçiyim çünkü kendime saklayacak çok az şey kalmış gibi hissediyorum. (Ancak buna rağmen) dünya doğru olmayan iddiaları ortaya atabiliyor. Bu yüzden belki ben de doğruyu söyleyebilirim. Tıpkı kış uykusundan çıkmış gibi hissediyorum. Saklayacak hiçbir şeyim yok."