Fuhuş yaptırılan masaj salonuna baskın düzenlendi, içerideki bir uygulamaya ait detay şok etti

Afyonkarahisar'da bulunan iki masaj salonuna yapılan fuhuş operasyonunda 22 kişi yakalanırken şahıslardan 3 kişi gözaltına alındı. Masaj salonunda masöz olarak çalışan kadınların müşterileri elle tatmin etmek suretiyle ekstra ücret aldıkları ortaya çıktı.

Fuhuş yaptırılan masaj salonuna baskın düzenlendi, içerideki bir uygulamaya ait detay şok etti

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği fuhuşla mücadele çerçevesinde operasyonlarına devam ediyor. 2’si fuhuştan olmak üzere toplam 4 suç kaydı olan R.Ö’nün işlettiği ve B.D isimli şahsın çalışan olduğu Marulcu Mahallesi’nde hizmet veren bir masaj salonuna polis tarafından takibe alındı.

EKSTRA ÜCRET İÇİN YAPTIKLARI MİDE BULANDIRDI

Ayrıca 1’i fuhuş olmak üzere 6 suç kaydı bulunan A.A ile 3 adet suç kaydı bulunan K.Ç şahısların ortak işlettiği Hattatkarahisar Mahallesi, Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren bir başka masaj salonuna da teknik takibe alındı. İşyerlerinde masöz olarak çalışan bayanların müşterileri elle tatmin etmek suretiyle ekstra ücret aldıkları, masaj yaptıkları müşterilerle anlaşmaları durumunda masaj salonu haricinde kendilerinin veya müşterilerin seçtiği yerlerde para karşılığı cinsel ilişkiye girdikleri şeklinde kuvvetli şüphe oluşması nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığının teknik takip çalışması başlatıldı.