Futbol dünyasını sarsan dolandırıcılık davasında yeni gelişme! Ünlü isimlerin kaybettikleri paraların miktarı dudak uçuklattı!

Avukat Rezan Epözdemir, futbol dünyasını derinden sarsan dolandırıcılık davasında ismi geçen kişilerin kaybettiği paraların miktarını açıkladı.

Futbol dünyasını sarsan dolandırıcılık davasında yeni gelişme! Ünlü isimlerin kaybettikleri paraların miktarı dudak uçuklattı!

İstanbul Bakırköy’de bir banka şubesinin müdürü olan Seçil E., yüksek fon vaadiyle futbol dünyasının önemli isimlerinden para toplamıştı. Fona giren bir kişi, kendisine vaat edilen parayı alamayınca şikâyette bulundu. Daha sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçerek olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÇOK SAYIDA MAĞDUR VAR

Bu kapsamda, Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu, Mert Çetin, Emre Çolak, Selçuk İnan’ın da mağdurları arasında bulunduğu çok sayıda insanın dolandırıldığı iddiasıyla gözaltına alınan banka müdürü Seçil E. “Bankacılık zimmeti” ve “Nitelikli dolandırıcılık” suçlarından tutuklandı. Olaya ilişkin süreç devam ederken 343 Digitale YouTube kanalına konuk olan avukat Rezan Epözdemir, mağdurların kaybettiği miktarlar hakkında bilgi verdi.

Futbol dünyasını sarsan dolandırıcılık davasında yeni gelişme! Ünlü isimlerin kaybettikleri paraların miktarı dudak uçuklattı! - Resim : 1

REZAN EPÖZDEMİR AÇIKLADI

Rezan Epözdemir, “Muslera’nın 500 bin dolar, Selçuk İnan’ın 1.6 milyon dolar, Emre Çolak’ın 3 milyon 200 bin dolar, Mert Çetin’in 75 bin dolar Emre Belözoğlu’nun 4.5 milyon dolara yakın, Arda Turan’ın 7.5 milyon dolara yakın kaybı var” dedi.

Muslera: 500 bin dolar

Selçuk İnan: 1 milyon 600 bin dolar

Emre Çolak: 3 milyon 200 bin dolar

Mert Çetin: 75 bin dolar

Emre Belözoğlu: 4.5 milyon dolar

Arda Turan: 7.5 milyon dolar