Futbolcular faul bekledi, hakemin gol kararıyla ortalık karıştı! Polis, sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) İstanbul Anadolu Futbol Yatırımları ile Maltepespor arasında oynanan müsabakada ortalık karıştı. Maltepespor takımının kalecinin yerde kaldığı ve hemen ardından topun ağlarla buluştuğu pozisyonda Maltepesporlu futbolcular faul bekledi. Hakem Sevcan Özkar'ın gol kararı sonrası tartışma çıkınca polis sahaya inerek önlem aldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup 10. haftasında gergin bir maç oynandı. İstanbul Anadolu Futbol Yatırımları ile Maltepespor arasında Gülsuyu Sahası'nda oynanan müsabakayı İstanbul Anadolu Futbol Yatırımları, ikinci yarıda bulduğu golle maçı 1-0 kazandı. Ev sahibi takımı galibiyeti getiren gol gerginlik yarattı.

Futbolcular faul bekledi, hakemin gol kararıyla ortalık karıştı! Polis, sahaya indi - Resim : 1

FUTBOLCULAR FAUL BEKLEDİ, HAKEM GOLÜ VERDİ

İddiaya göre Maltepesporlu kalecinin yerde kaldığı ve hemen ardından topun ağlarla buluştuğu pozisyonda Maltepesporlu futbolcular faul kararı beklerken hakem gol kararı verdi.

Futbolcular faul bekledi, hakemin gol kararıyla ortalık karıştı! Polis, sahaya indi - Resim : 2

TARTIŞMALAR GERGİNLİĞE DÖNÜŞTÜ

Faul kararı bekleyen Maltepesporlu futbolcular ve teknik ekip, kararı veren maçın hakemi Sevcan Özkar'ın yanına giderek itiraz etti. Uzun süren tartışmaların gerginliğe dönüşmesi nedeniyle çevik kuvvet polisleri gerginliği sonlandırmak için sahaya inip önlem aldı. Gerginlik esnasında hakem Sevcan Özkar'ın, Maltepespor teknik ekibinden bir kişiye de kırmızı kart çıkardığı görüldü.

Futbolcular faul bekledi, hakemin gol kararıyla ortalık karıştı! Polis, sahaya indi - Resim : 3

Sahada yaşanan gerginlik, çevik kuvvet polislerinin ve diğer futbolcuların müdahalesiyle sonlandı. Hakem ekibi, çevik kuvvet polisi eşliğinde sahadan ayrıldı.