Seks müzesindeki iç çamaşırlı pozları başını yaktı! Merve Taşkın'a hapis şoku!

Futbolcuların mesajlarını ifşa ederek tanınan Merve Taşkın'a seks müzesindeki erotik pozları nedeniyle dava açıldı. Ünlü fenomenin 3 yıl hapsi isteniyor.

Seks müzesindeki iç çamaşırlı pozları başını yaktı! Merve Taşkın'a hapis şoku!

Futbolcuların mesajlarını ifşa ederek adını duyuran Merve Taşkın, Amsterdam'da bulunan Red Light sokağında erotik dükkanın vitrininde iç çamaşırlı poz vermişti. Hakkında 3 yıl hapis istemiyle dava açılan fenomen dünyanın da gündeminde.

Erotik dükkanın vitrininde iç çamaşırlarıyla durmuştu

Taşkın, Twitter hesabından, "10K (10 bin) fav gelirse Amsterdam Red Light sokağında kırmızı camlı odada bir kızın yerine iç çamaşırıyla geçip video çekerim aşkolar büyük iddia hadi bakalım" demiş, kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan Taşkın, dediğini yaparak kırmızı ışıklı bir erotik dükkanın vitrininde iç çamaşırlarıyla durmuştu.

Ancak bu paylaşımdan bir yıl sonra doğum günü için gittiği Amsterdam’daki Seks Müzesi’nde poz veren ve ünlü Red Light District’de iç çamaşırlarıyla fotoğraflarını yayınlayan Taşkın’ın paylaşımlarına Türkiye’de dava açıldı. 

Seks müzesindeki iç çamaşırlı pozları başını yaktı! Merve Taşkın'a hapis şoku! - Resim : 1

3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Taşkın, savunmasında fotoğrafları ‘eğlence’ amaçlı çektiği ifade etti. Instagram’da yaklaşık 600 bin takipçisi bulunan Taşkın’ın Türkiye’nin ceza kanununun 226. maddesini ihlal ettiği öne sürülüyor.

"Fotoğraflar yayınladığınız için size hayran olduk"

Olayın duyulmasının ardından Seks Müzesi müdürü Taşkın’a destek mesajı gönderdi.

Minique man Varle imzası taşıyan mesajda, Taşkın’ın yaşadıklarından dolayı üzüntü duydukları belirtilerek, "Müzemiz tüm dünyadaki insanları seks tarihi hakkında eğitmeyi amaçlamaktadır.

Seks müzesindeki iç çamaşırlı pozları başını yaktı! Merve Taşkın'a hapis şoku! - Resim : 3

Kendinizi ifade edip fotoğraflar yayınladığınız için size hayran olduk. Diğer kadınlara harika bir rol model oldun. Gelecekte size güç ve en iyisini diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Merve Taşkın: Kasım ayında duruşmam var

Merve Taşkın ise olaya ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "1.5 yıl önce Amsterdam Seks Müzesi'ne gidip orada story ve fotoğraf attım diye 1.5 yıldır devlet tarafından yargılanıyorum ve ben bunun için tatilde gecenin bir vakti otelden jandarmalarla alınıp savcıya ifade vermişliğim var. Kasım ayında duruşmam var. Mahkemeye hakim karşısına çıkacağım.

Seks müzesindeki iç çamaşırlı pozları başını yaktı! Merve Taşkın'a hapis şoku! - Resim : 5

Ülkede her şey o kadar saçma ki, katillerin insan öldürdüğünde, tecavüz ettiğinde böyle yargılanması gerekirken, onlar serbest bırakılıp yurt dışında müzede paylaşım yaptığım için ülkemizde bu müstehcen paylaşıma girdiği için yargılanıyorum. Ve 2 yıl hapis cezası varmış.

Bu zamana kadar bunu sosyal medyaya yansıtmadım ve birçok paylaşımımı 1.5 yıl önce kaldırdım, birçok tweetimi sildim. Çünkü korktum. Sırf Amsterdam'da sek müzesini ziyaret edip paylaşım yaptım diye hapse girmek istemem açıkçası" sözlerine yer verdi.