Futbolseverler ekran başına! 13-14 Şubat’ta kimseye söz vermeyin! Şifresiz yayınlanacak Şampiyonlar Ligi maçları açıklandı!

Şampiyonlar Ligi son 16 Turu’nda oynanacak olan iki maç, TV8.5 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

Futbolseverler ekran başına! 13-14 Şubat’ta kimseye söz vermeyin! Şifresiz yayınlanacak Şampiyonlar Ligi maçları açıklandı!

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan son 16 Turu maçlarıyla devam ediyor. Bu kapsamda 13 – 14 Şubat, 20-21 Şubat tarihlerinde son 16 maçları oynanacak.

ŞİFRESİZ YAYINLANACAK ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI

Bu kapsamda Kopenhag (Danimarka) - Manchester City (İngiltere) ve Lazio (İtalya) - Bayern Münih (Almanya) maçları şifresiz olarak tv8.5 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

"Devler Ligi"nde çeyrek finale yükselen takımlar, 5-6 ve 12-13 Mart tarihlerindeki rövanş karşılaşmaları sonunda belli olacak.

Futbolseverler ekran başına! 13-14 Şubat’ta kimseye söz vermeyin! Şifresiz yayınlanacak Şampiyonlar Ligi maçları açıklandı! - Resim : 1

Tamamı TSİ 23.00'te başlayacak son 16 turu ilk maçları programı şu şekilde:

Bugün:

Leipzig (Almanya) - Real Madrid (İspanya)

Kopenhag (Danimarka) - Manchester City (İngiltere)  TV8,5

14 Şubat Çarşamba:

Lazio (İtalya) - Bayern Münih (Almanya) TV8,5

Paris Saint-Germain (Fransa) - Real Sociedad (İspanya)

20 Şubat Salı:

Inter (İtalya) - Atletico Madrid (İspanya)

PSV (Hollanda) - Borussia Dortmund (Almanya)

21 Şubat Çarşamba:

Porto (Portekiz) - Arsenal (İngiltere)

Napoli (İtalya) - Barcelona (İspanya)

Futbolseverler ekran başına! 13-14 Şubat’ta kimseye söz vermeyin! Şifresiz yayınlanacak Şampiyonlar Ligi maçları açıklandı! - Resim : 2