Futbolseverler ekran başına! Arda Güler ilk maçına çıkabilir! Ancelotti açıkladı!

Real Madrid’de sakatlığını atlatan Arda Güler, La Liga’nın 19.haftasındaki Real Mallorca maçında forma giyebilecek. Maç kadrosuna alınan Arda hakkında konuşan teknik direktör Ancelotti, “Ona süre vermeye çalışacağım” dedi. Arda, oyuna girerse ilk kez Real Madrid forması giymiş olacak.

Futbolseverler ekran başına! Arda Güler ilk maçına çıkabilir! Ancelotti açıkladı!

Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe’den 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, üst üste yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle takımıyla resmi bir maça çıkamadı.

Sakatlığını atlatan 19 yaşındaki genç futbolcu sahalara dönmeye hazırlanıyor. Bu konuda müjdeyi Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti verdi. Ancelotti, ligin 19. haftasında yarın Mallorca ile oynayacakları maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Futbolseverler ekran başına! Arda Güler ilk maçına çıkabilir! Ancelotti açıkladı! - Resim : 1

“ARDA GERİ DÖNÜYOR”

İtalyan teknik adam, sezonun bu bölümüne iyi başlamak istediklerini belirterek, "İyi haberler aldık çünkü birçok oyuncumuz takıma katılıyor. Vinicius, Carvajal, Arda geri dönüyor ve Camavinga da yakında bizimle olacak. Yıla güzel başlamak için yarın iyi bir oyun ortaya koymaya çalışacağız." diye konuştu.

Futbolseverler ekran başına! Arda Güler ilk maçına çıkabilir! Ancelotti açıkladı! - Resim : 2

“ONA SÜRE VERMEYE ÇALIŞACAĞIM”

Ancelotti, sakatlığı sona eren Arda Güler ile ilgili soruya, "Önemli olan onun iyileşmesi. Yavaş yavaş en iyi seviyesine ulaşıyor. Çok genç bir oyuncu, acele etmemeliyiz. Bizimle oynamak için bol bol zamanı olacak. Yarın (bugün) ona süre vermeye çalışacağım. Veremezsem başka maça çıkar." ifadelerini kullandı.

Arda, oyuna girerse ilk kez Real Madrid forması giymiş olacak. 21.15'te başlayacak mücadele S Sport'tan canlı yayınlanacak.

Futbolseverler ekran başına! Arda Güler ilk maçına çıkabilir! Ancelotti açıkladı! - Resim : 3