Futbolseverler hafta sonu kimseye söz vermeyin! 4 büyük maç ekran başına kilitleyecek

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray- Beşiktaş derbisi, İngiltere Premier Lig'de Chelsea ile Arsenal, İspanya La Liga'da Sevilla ile Real Madrid, İtalya Serie A'da ise Milan – Juventus kozlarını paylaşacak.

Futbolseverler hafta sonu kimseye söz vermeyin! 4 büyük maç ekran başına kilitleyecek

Milli maçlar nedeniyle verilen aranın sona ermesinin ardından liglerde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Trendyol Süper Lig, İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga ve İtalya Serie A, bu hafta sonu dev karşılaşmalara sahne olacak.

GALATASARAY, BEŞİKTAŞ’I AĞIRLAYACAK

Süper Lig'de sezonun ilk derbisi 9. haftada Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak. Ali Sami Yen’de yapılacak mücadele yarın saat 19.00'da başlayacak. Dev maç öncesi sarı-kırmızılılar, 22 puanla 2. sırada bulunuyor. 16 puan toplayan siyah-beyazlılar ise ligde 4. basamakta yer alıyor.

Futbolseverler hafta sonu kimseye söz vermeyin! 4 büyük maç ekran başına kilitleyecek - Resim : 1

LONDRA DERBİSİ HEYECANI

İngiltere Premier Lig'de Chelsea ile Arsenal karşı karşıya gelecek. Stamford Bridge'de oynanacak 9. hafta müsabakası yarın saat 19.30'da başlayacak. Bu sezon lige iddialı bir başlangıç yapan Arsenal, topladığı 20 puanla 2. sırada kendine yer buldu. Kötü gidişat devam eden Chelsea ise topladığı 11 puanla 11. basamakta bulunuyor.

Futbolseverler hafta sonu kimseye söz vermeyin! 4 büyük maç ekran başına kilitleyecek - Resim : 2

REAL MADRİD, SEVİLLA DEPLASMANINDA

İspanya La Liga'da haftanın önemli maçında Sevilla ile Real Madrid kozlarını paylaşacak. Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda yapılacak 10. hafta karşılaşması yarın saat 19.30'da oynanacak. Müsabaka öncesi ligde 24 puanı bulunan Real Madrid zirvede yer alıyor. Sevilla ise 8 puanla 14. sırada bulunuyor.

Futbolseverler hafta sonu kimseye söz vermeyin! 4 büyük maç ekran başına kilitleyecek - Resim : 3

MİLAN, JUVENTUS'U AĞIRLAYACAK

İtalya Serie A'da ise Milan - Juventus karşılaşması oynanacak. Giuseppe Meazza Stadı'ndaki maç pazar günü saat 21.45'de başlayacak. Geride kalan 8 haftada 21 puan elde eden Milan, ligde liderlik koltuğunda oturuyor. 17 puanlı Juventus ise 3. sırada yer alıyor.

Futbolseverler hafta sonu kimseye söz vermeyin! 4 büyük maç ekran başına kilitleyecek - Resim : 4