Futbolseverler tüm planları erteleyin! 20-22 Şubat’taki yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu! İki Şampiyonlar Ligi maçı kaçmaz!

TV8,5 kanalında şifresiz olarak yayınlanacak olan Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları belli oldu. Bu kapsamda 4 maç şifresiz olarak ekrana gelecek.

Futbolseverler tüm planları erteleyin! 20-22 Şubat’taki yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu! İki Şampiyonlar Ligi maçı kaçmaz!

Avrupa kupalarında mücadele eden takımların mesaisi sürüyor. Bu kapsamda Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde maçlar oynanacak. Genel olarak Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanan maçlardan bazıları RTÜK kuralları gereği açık kanaldan yayınlanıyor. Avrupa maçlarının oynayacağı haftada TV8,5 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak maçlar belli oldu.

Futbolseverler tüm planları erteleyin! 20-22 Şubat’taki yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu! İki Şampiyonlar Ligi maçı kaçmaz! - Resim : 1

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 2 MAÇ ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Şampiyonlar Ligi’nde Salı günü saat 23.00’te Hollanda ekibi PSV ile Alman ekibi Borussia Dortmund takımları karşı karşıya gelecek. Bu maç TV8,5’tan naklen yayınlanacak.

Çarşamba günü ise İngiliz ekibi Arsenal ile Portekiz ekibi Porto karşı karşıya geliyor. Zorlu müsabaka saat 23.00’te başlayacak. Bu maçta TV8,5’tan canlı yayınlanıyor.

Perşembe günü ise UEFA Avrupa Ligi’nden iki karşılaşma ekranlara geliyor. Saatler 20.45’i gösterdiğinde Orkun Kökçü’nün formasını giydiği Benfica, Toulouse deplasmanında tur arayacak.

TV8,5’un ekranlara getireceği diğer Avrupa Ligi maçı ise aynı gün saat 23.00’teki Marsilya-Shakhtar karşılaşması olacak.

Futbolseverler tüm planları erteleyin! 20-22 Şubat’taki yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu! İki Şampiyonlar Ligi maçı kaçmaz! - Resim : 2

ŞİFRESİZ YAYINLANACAK MAÇLAR BELLİ OLDU

20 Şubat Salı

23.00 PSV-Borussia Dortmund

21 Şubat Çarşamba

23.00 Porto-Arsenal

22 Şubat Perşembe

20.45 Toulouse-Benfica

23.00 Marsilya-Shakhtar

TV8,5 Pazar günü üç karşılaşmayı ekranlara getireceğini duyurdu. Hollanda Eredivisie’den 2 mücadeleyi yayın akışına alan TV8,5, Yunanistan Ligi’nden de bir karşılaşmayı ekranlara getiriyor. TV8,5’ta Pazar gününün programı şu şekilde:

Pazar

16.30 Almere City-Feyenoord

18.45 AZ Alkmaar-Ajax

21.00 Panathinaikos-Kifisia