Gagasında bir sürü balık tutarken fotoğrafını gördü. Canlısını görünce denemek istedi. O anları saniye saniye kaydetti

Puffin ya da diğer ismiyle kutup martısı adıyla bilinen penguen benzeri kuşlardan birinin internette gagasıyla bir sürü balık tutmuş fotoğrafını gördü. Canlı bir kutup martısı gördüğünde denemeye karar verdi. Hayvanın gagasına balıkları tek tek verdi. O anları saniye saniye kaydetti.

Sosyal medyada, Puffin ya da diğer ismiyle kutup martısı adıyla bilinen penguen benzeri kuşun bir fotoğrafını sosyal medyada gördü. Gerçekte böyle bir şey olup olamayacağını merak etti. Turistik gezisi sırasında gördüğü kutup martısında bunu denemek istedi. O anları da kayda aldı. 

Gagasında bir sürü balık tutarken fotoğrafını gördü. Canlısını görünce denemek istedi. O anları saniye saniye kaydetti - Resim : 1

TUHAF YETENEK

İnternette paylaşılan görüntüde, bir puffin kuşunu gagasında bir sürü balık olduğu görülüyordu. Kuş, onları hemen yemiyor ya da ağzının içinde tutmuyordu. Sadece gagası ile hiçbirini düşürmeden hatta araya yenilerini alarak bunu yapıyordu. Kuşun bu tuhaf yeteneğini hayretle izleyen turist o anları kayda almayı ihmal etmedi. Büyük ilgi topladı.