Galatasaray Adana Demirspor canlı izle

Galatasaray Adana Demirspor Süper Lig maçında karşı karşıya geliyor. Galatasaray Adana Demirspor maçı beIN Sports 1 şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Galatasaray Adana Demirspor şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Galatasaray Adana Demirspor canlı izle

Galatasaray Adana Demirspor Süper Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Galatasaray Adana Demirspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray Adana Demirspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00'de başlayan müsabaka beIN Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Galatasaray Adana Demirspor canlı izle

İşte Galatasaray Adana Demirspor maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Galatasaray Adana Demirspor mücadelesinde Sarper Baris Saka düdük çalıyor.

Galatasaray'da; Omar Elabdellaoui ve Marcao sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Adana Demirspor'da; Benjamin Stambouli sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Babajide Akintola, Loic Remy, Metehan Mimaroğlu ve Jonas Svensson'ın durumu ise şüpheli. 

Galatasaray - Adana Demirspor muhtemel 11'ler...

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Babel, Kerem, Mohamed

Adana Demirspor: Muric, İsmail, Samet, Tayyib, Rassoul, Gökhan, Sinan, Belhanda, Bjarnason, Yunus, Balotelli

Adana Demirspor'u konuk ettiği son yedi Süper Lig maçını kazanan Galatasaray, bu süreçte rakip filelere toplam toplam 25 gol gönderdi ve kalesinde sadece dört gol gördü.

Sezonun ilk yarısında Galatasaray'ı 2-0 yenen Adana Demirspor, en son 1980/81 sezonundaki her iki karşılaşmadan da puan çıkarmayı başardı (1G 1B).

Evindeki dört maçlık galibiyet serisi son karşılaşmada sona eren Galatasaray (2-3 vs Sivasspor), ocak ayından bu yana seyircisi önünde üst üste 2+ yenilgi almıyor (3M).

Süper Lig'de dört maçtır sahadan puansız ayrılan Adana Demirspor, bu karşılaşmaların tamamında kalesinde en az ikişer gol gördü (toplam 11).

Süper Lig'e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son maçı kaybeden Galatasaray (0-1 vs Giresunspor), daha önceki 18 karşılaşmada yenilgi almamış (13G 5B) ve 29 mücadelede rakip fileleri havalandırmıştı (toplam 76 gol).

İstanbul takımlarına konuk olduğu son 24 Süper Lig maçının sadece birini kazanan (3B 20M) ve bu karşılaşmaların tamamında gol yiyen (toplam 81 gol) Adana Demirspor, tek galibiyetini bu sezon Fenerbahçe'yi yenerek aldı (2-1).

Galatasaray formasıyla çıktığı son yedi Süper Lig maçında gol sevinci yaşayamayan Mostafa Mohamed, Türkiye kariyerinde üst üste sekiz karşılaşmayı boş geçmedi.

Bu sezon Süper Lig'de takımına en fazla penaltı kazandıran üç oyuncunun ikisi Galatasaray (Kerem Aktürkoğlu) ve Adana Demirspor (Yunus Akgün) forması giyiyor (4; Joao Figueiredo ile birlikte).

Adana Demirspor forması giyen Yunus Akgün'ün Süper Lig'de yaptığı son sekiz gol katkısının yedisi İstanbul takımlarına karşı geldi (1 asist vs İstanbul Başakşehir, 2 gol & 1 asist ve Fatih Karagümrük, 1 asist vs Fenerbahçe, 2 gol vs Galatasaray).

Son üç Süper Lig maçında iki gol atan Younes Belhanda (vs Alanyaspor & Altay), bu sezon daha önce çıktığı 18 karşılaşmada rakip filelere tek gol gönderebilmişti (vs Fenerbahçe).