Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Süper Lig 5. hafta maçında Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray - Alanyaspor maçı hangi kanalda?

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray ve Alanyaspor Türkiye Süper Lig 5. hafta maçında mücadele verecek. Futbolseverler ‘Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray Alanyaspor maçı muhtemel 11’ler neler? ’ sorularına yanıt arıyor. Peki, Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Alanyaspor maçı 19 Eylül Pazar akşamı Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Alanyaspor saati ile 16:00’de başlayacak ve BEİN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ KİM?

Türkiye Süper Lig 4.hafta Galatasaray ve Alanyaspor maçının hakemi Abdulkadir Bitigen.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY: Fatih Öztürk, Elabdellaoui, Luyindama, Marcao, Linnes, Etebo, Feghouli, Arda Turan, Belhanda, Emre Kılınç, Falcao

BEŞİKTAŞ: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Fatih Aksoy, Siopis, Davidson, Bakasetas, Efecan, Adam Bareiro