Fatih Terim'in aldığı maaş dudak uçuklattı

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Felipe Melo transferi ile ilgili konuştu. Fatih Terim'in maaşını da açıklayan Epözdemir, dedikodulara son noktayı koydu.

Fatih Terim'in aldığı maaş dudak uçuklattı

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Felipe Melo'nun gündemlerinde olmadığını söyledi.

"Gündemimizde yok"

Rezan Epözdemir, "Felipe Melo, Galatasaray'ın gündeminde yok. 6 numara çalışması var. Fatih Hoca'dan gelen rapor doğrultusunda bu çalışmalar hayata geçecek. Eksikler varsa, gidereceğiz. 6 numara çalışmamız olacak. Bütçemiz doğrultusunda farklı transferleri de yapmaya çalışacağız." dedi.

Fatih Terim ne kadar kazanıyor?

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Fatih Terim'in senelik 3.5 milyon euro maaş aldığı iddialarını yalanladı. Epözdemir, sponsorluk anlaşmasında Terim'in sözleşme detaylarını paylaştı.

 "21 milyon TL"

Epözdemir, "Bu konuşulan paralar afaki. Belirtmek isterim ki hocamız boş mukaveleye imza attı. Biz de hakkaniyetli bir şekilde belirlememizi yaptık. Hocamız 18 Milyon TL yani 2 Milyon euro alıyordu. Sözleşme yapıldığı gün euro 10,5'lardaydı, yani 21 Milyon TL'ye denk geliyor. Biz bu rakamı arttırmadan, 21 Milyon TL üzerinden anlaşma yaptık. Bugünkü kurdan 1,9 Milyon euroya tekabül ediyor" diye konuştu.

"Beşiktaş 2 yıl önce kuralı anlatmış"

Epözdemir, "Bizim attığımız gol teknik olarak ofsayt değil. Beşiktaş zaten iki yıl önce attığı bir tweet ile kuralı anlatmış. Adaletten bahsediliyorsa, bu tespiti de yapmak ve tarihe not düşmek gerekiyor." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

"Galatasaray'ın hakkı yendi!"

Galatasaraylı yönetici, "Kerem'e Nelsson'a vuruluyor. Penaltıda çizgi ihlali var. Hakem hataları sonuca etki etti. Alex Teixeira'nın iki defa kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Kişisel olarak Sayın Remzi Sanver'in 'Beşiktaş'ın haklı galibiyeti' sözlerine katılmıyorum. Galatasaray'ın hakkı yenmiştir. Beşiktaş'ın galibiyeti haklı falan değildir." açıklamasını yaptı.