Galatasaray - Beşiktaş Canlı İzle

Süper Lig 26. haftası dev bir maça sahne oluyor. Galatasaray evinde ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk ediyor. Futbolseverler ise Galatasaray Beşiktaş derbi maçı şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. İşte Galatasaray Beşiktaş derbi maçı canlı yayın bilgileri ve detayları...

Galatasaray - Beşiktaş Canlı İzle

Futbol severler Süper Lig 26. Haftasında dev bir derbiye tanık oluyor. Ezeli iki rakip Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Galatasaray Beşiktaş derbisi zirve yarışı açısından da kritik değer taşıyor.

Öte yandan futbol seveler ise korona virüs salgını sebebiyle seyircisiz oynanacak olan Galatasaray – Beşiktaş derbisi şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusunu araştırıyor. Peki Galatasaray Beşiktaş maçı şifresiz mi yayınlanacak detaylar haberimizde…

Süper Lig 26. haftasındaki dev derbi mücadelesinde Galatasaray evinde Beşiktaş’ı konuk ediyor.

Galatasaray ligde 49 puanla 3. sırada yer alırken, Beşiktaş ise 43 puanla 6. sırada yer alıyor.

Galatasaray son 5 maçında 4 galibiyet 1 beraberlik alırken Beşiktaş ise son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberli, 1 de mağlubiyet gördü.

Maç seyircisiz oynanacak

Öte yandan merak korona virüs salgını dolayısıyla alınan tedbirler sonucunda Galatasaray Beşiktaş derbisi seyircisiz oynanıyor.

Galatasaray Beşiktaş saat kaçta hangi kanalda?

Türk Telekom Ali Sami Yen stadında oynanacak mücadele saat 19.00’da start alacak. Mücadele bein sports 1’den naklen yayınlanacak.

Galatasaray Beşiktaş derbisi şifresiz mi yayınlanacak

Korona virüsü sebebiyle Avrupa’daki birçok yayıncı kuruluşların bazıları 2 hafta bazıları da 3 hafta boyunca lig maçlarını şifresizi olarak yayınlayacaklarını duyurmasının ardından gözler Türkiye’deki yayıncı kuruluşa çevrildi.

Bein sports konuyla alakalı henüz bir açıklama yapmış değil. Yayıncı kuruluş bien sports’un vereceği karar merakla beklenirken beIN SPORTS maçları şifresiz yayınlama kararı alsa dahi, sadece evinde dekoder bulunan futbolseverler bu imkândan yararlanabilecek.

Galatasaray - Beşiktaş 11’ler

Galatasaray: Muslera, Sarrachi, Donk, Marcao, Mariano, Lemina, Seri, Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Falcao.

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Ruiz, Caner, Elneny, Atiba, Tyler Boyd, Boateng, Nkoudou, Burak Yılmaz.