Galatasaray, Beşiktaş’ın elinden kapmıştı! Okan Buruk biletini kesti! Yeni transfer devre arası takımdan gönderilecek!

Galatasaray’da kadro yapılanması kapsamında sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Sezon başında Beşiktaş ile girilen transfer yarışı sonucu transfer edilen Halil Dervişoğlu, Okan Buruk'un beklentilerini karşılayamadı. Futbolcunun daha fazla oynayabileceği bir takıma kiralanması düşünülüyor.

Galatasaray, Beşiktaş’ın elinden kapmıştı! Okan Buruk biletini kesti! Yeni transfer devre arası takımdan gönderilecek!

Trendyol Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam eden Galatasaray’da kadro yapılanması başladı. Bu kapsamda takımdan gönderilecek isimler belli olmaya başladı.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Galatasaray’ın sezon başında Beşiktaş ile girdiği transfer yarışı sonrasında kadrosuna kattığı Halil Dervişoğlu, Okan Buruk'un beklentilerini karşılayamadı.

Galatasaray, Beşiktaş’ın elinden kapmıştı! Okan Buruk biletini kesti! Yeni transfer devre arası takımdan gönderilecek! - Resim : 1

DEVRE ARASINDA KİRALANACAK

Mauro Icardi ve Bakambu’nun ardından 3.isim konumunda bulunan futbolcunun devre arasında başka bir takıma kiralanması planlanıyor.

Galatasaray, Beşiktaş’ın elinden kapmıştı! Okan Buruk biletini kesti! Yeni transfer devre arası takımdan gönderilecek! - Resim : 2

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN PERFORMANSI

Sezon başında 500 bin euro karşılığında Brentford takımından transfer edilen 23 yaşındaki Halil, Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Trendyol Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi elemeleri kapsamında 10 maçta 138 dakika süre alan Halil Dervişoğlu, 2 gol attı.