Galatasaray bir Norveçli sağ bek daha alıyor!

Galatasaray kulübü yine bir Norveçlinin peşinde. Sarı-kırmızılı ekip Olympiakos formasını giyen Omar Elabdellaoui ile anlaştı. Oyuncunun tıpkı Martin Linnes gibi sağ bek olması dikkat çekti.

Galatasaray bir Norveçli sağ bek daha alıyor!

Galatasaray Norveçli Omar Elabdellaoui transferini bitirdi. Olympiakos’ta forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte İstanbul’un yolunu tutacak. 

Galatasaray, herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği Omar’la yıllık 1.5 milyon Euro garanti ücret üzerinden 3 senelik sözleşme imzalayacak. Olympiakos formasıyla 169 maça çıkan Norveçli sağ bek, 11 gol ve 16 asistlik performans sergilerken, sadece bir kez ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Ailesi Kuzey Afrika kökenli olmasına rağmen, Norveç’te doğup büyüyen Omar Elabdellaoui, milli takım formasını 44 kez sırtına geçirdi. Galatasaray’ın beki Linnes, aynı zamanda Omar’ın milli takımdaki yedeği konumunda. İki oyuncu böylece Norveç’ten sonra Türkiye’de de buluşmuş olacak. Bu arada Linnes’in yeni sezonda da Galatasaray kadrosunda yer alacağı, bir diğer sağ bek Şener’le ise yolların ayrılacağı öğrenildi.