Galatasaray-Fenerbahçe maçına saatler kaldı! Bilet bulamayan taraftarlar karaborsaya yöneldi: Rakamlar ise dudak uçuklatıyor! 1 milyon liranın üstünde satılıyor

Dünyanın en büyük derbilerinden Galatasaray – Fenerbahçe maçına çok az bir süre kaldı. Şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçı seyretmek isteyen taraftarlar bilet aramaya başladılar. Bilet bulamayan taraftarlar karaborsaya yöneldi. Karaborsada ise fiyatlar dudak uçuklatıyor.

Futbolda şampiyonluğun düğümü pazar akşamı çözülecek ya da son haftaya kalacak. 37'nci hafta karşılaşmasında Galatasaray, Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Dev derbi öncesi biletler karaborsaya düştü. Kombine kartlarını devredeceklerin istediği rakamlar dudak uçuklatıyor.

1 MİLYON LİRAYI AŞIYOR

Süper Lig’de şampiyonluk düğümünün çözüleceği Galatasaray- Fenerbahçe derbisi öncesi bilet fiyatları dudak uçuklatıyor. İnternette karaborsadan satılan biletler için istenen ücret 1 milyon lirayı aşıyor.

100 BİNİN ÜZERİNDE TALEP VAR

53 bin kapasiteli Galatasaray Stadı’nda 41 bin kombine bilet sahibi bulunuyor. 2 bin 650 bilet de konuk takım Fenerbahçe’ye ayrılmış durumda. Kalan yaklaşık 9 bin bilet içinse 100 binin üzerinde talep bulunuyor.