CANLI İZLE Galatasaray - Hatayspor

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray sahasında Hatayspor'u konuk ediyor. Galatasaray Hatayspor maçı bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. İşte Galatasaray Hatayspor maçı istatistikleri ve tüm ayrıntıları...

CANLI İZLE Galatasaray - Hatayspor

Galatasaray Süper Lig 12. haftasında sahasında Hatayspor'u konuk ediyor. Galatasary maçtan 3 puan alarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

 Spor severler ise maç öncesi Galatasaray Hatayspor'un ne zaman hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. İşte Galatasaray Hatayspor maçı öncesi tüm ayrıntıları. 

Süper Lig'de 20 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray Hatayspor sınavına çıkıyor. Son 5 maçına bakıldığında Galatasaray'ın hiç mağlubiyeti yokken 1 beraberlik ve 4  de galibiyeti bulunuyor. 

Konuk ekip Hatayspor cephesine bakıldığında ise son beş maçında 2 beraberlik 1 mağlubiyet alan ve 2 de galibiyeti bulunan Hatayspor'un 3 maçı da eksik görünüyor. Hatayspor Süper Lig'de 12 puanla 13. sırada yer alıyor. 

Peki Galatasaray Hatayspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19.30'da başlayan Galatasaray Hatayspor mücadelesi Bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Peki Galatasaray Hatayspor maçı şifresiz izlenebilecek mi?

Pandemi döneminde tüm karşılaşmalar seyircisiz oynanıyor. Ancak Galatasaray Hatayspor şifresiz izlenebilmesi için bein sporst 1 aboneliği gerekiyor. 

Mutemel 11'ler

Galatasaray: Fatih Öztürk, Emre Taşdemir, Marcao, Donk, Linnes, Taylan, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Feghouli, Oğulcan, Diagne.

Hatayspor: Mohamedi, Burak Can, Yusuf, Pablo, Katranis, Sackey, Selim, Aabid, Traore, Akintola, Diouf

Galatasaray Hatayspor maçı Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İlk randevu

Galatasaray ile Hatayaspor, oynayacakları maçla ile birlikte Süper Lig'de ilk kez rakip olacak. İki ekip daha önce Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda iki takım da 1'er galibiyet aldı. Sezon başında iki takım arasında İstanbul'da oynanan hazırlık maçı ise 1-1 eşitlikle sona ermişti.