Canlı İzle - Galatasaray - Hatayspor

Süper Lig 2021- 2022 sezonunu ikinci hafta maçında Galatasaray Hatayspor ile karşılaşıyor. Maç öncesi spor severler Galatasaray Hatayspor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Sorularını ararken Galatasaray Hatayspor şifresiz mi sorusu da merak edilenler arasında. İşte tüm detaylar…

Canlı İzle - Galatasaray - Hatayspor

Süper Ligin açılış haftasında Galatasaray güzel bir başlangıç yaparak 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Maça Marcao ve Kerem Aktürkoğlu’nun kavgası damga vurmuştu.

Süper Lig ikinci haftasında ise Galatasaray sahasında Hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Sporseverler  ise Galatasaray – Hatay maçının saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Diğer yandan ise Galatasaray Hatayspor maçı şifresiz mi yayınlanacak sorusu araştırılıyor.

Galatasaray - Hatayspor mücadelesi Türk Telekom Stadyumunda oynanması beklenirken çimlerin bakımda olması nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 21.45’te başlıyor. Maçta hakem Hüseyin Göçek düdük çalıyor.

Galatasaray Hatayspor bEINSports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Galatasaray Hatay şifresiz izlenebilmesi için beinsports 1 üyeliği gerekiyor.

Marcao yok!

Galatasaray’da Marcao Kerem Aktürkoğlu’na attığı yumruk nedeniye 8 maç ceza aldı.

Stada 40 bine yakın taraftar alınabilecek

Galatasaray, sahasındaki zemin yenileme çalışmalarının tamamlanmamasından dolayı müsabakayı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

Galatasaray, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını önlemleri kapsamında stada yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alabilecek. Mücadeleyi 40 bine yakın sarı-kırmızılı taraftar izleyebilecek.

Hatayspor ile 3. randevu

Galatasaray, Süper Lig'de bordo-beyazlı takımla 3. kez karşı karşıya gelecek.

Sarı-kırmızılılar, tarihinde ilk kez geçen sezon Süper Lig'de mücadele eden Hatay temsilcisi ile yaptığı 2 maçta birer galibiyet ve yenilgi yaşadı.

Geride kalan sezon İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray, Hatay'da oynanan maçı ise Hatayspor 3-0'lık skorla kazandı.

İlk 11'ler

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Aanholt, Nelsson, Boey, Taylan, Berkan, Kerem, Cidaldau, Feghouli, Diagne

Hatayspor: (Muhtemel) Munir, K. Ahmet, Adekugbe, Burak, Onur, Riberio, Emre Çolak, Boudjemaa, Kamara, Diouf, Louis.