Galatasaray, Icardi için masada! Konuşulan bonservis ücreti ortaya çıktı! Dünya yıldızı için az bile!

Galatasaray, Mauro Icardi’nin bonservisini almak için Fransız ekibi PSG ile görüşmelere başladı. Konuşulan bonservis ücretinin 10 milyon Euro civarında olduğu belirtildi.

Galatasaray, Icardi için masada! Konuşulan bonservis ücreti ortaya çıktı! Dünya yıldızı için az bile!

Galatasaray’ın bu sezonki en flaş transferlerinden biri Arjantinli forvet Mauro Icardi oldu. Sarı kırmızılı takımın Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında fileleri havalandıran ve hücum gücüne güç katan futbolcu taraftarların da sevgilisi oldu.

“DÜNYANIN EN İYİ OYUNCUSU BENMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM”

İstanbul’da yaşamayı seven ve yoluna sarı kırmızılı takımda devam etmek istediğini belirten Mauro Icardi, "Paris Saint-Germain'de aradığım ortamı bulamadım. Galatasaray’da dünyanın en iyi oyuncusu benmişim gibi hissediyorum. Bana büyük bir ilgi var, burada kalmak için sabırsızlanıyorum” demişti.

Bunun üzerine sarı kırmızılı yönetim de harekete geçti. Futbolcuyu bonservisiyle kadroya katmak isteyen Galatasaray yönetimi, PSG ile masaya oturdu.

Galatasaray, Icardi için masada! Konuşulan bonservis ücreti ortaya çıktı! Dünya yıldızı için az bile! - Resim : 1

KONUŞULAN BONSERVİS BELLİ OLDU

Le Parisien'de yer alan habere göre Icardi için konuşulan bonservis ücretinin 10 milyon euro civarında olduğu aktarıldı.

BURUK: KALMASINI İSTİYORUZ

Okan Buruk, dün akşam basın mensuplarıyla yaptığı iftar sonrası açıklamalarda bulunarak, “Icardi’nin kalmasını istiyoruz. Taraftar ve kendisi de istiyor. Sadece Galatasaray taraftarı değil Türkiye’nin geneli de bu görüşte. Futbolseverler bu tür önemli oyuncuların ülkemizde olmasını, onları izlemeyi seviyor” demişti.

Galatasaray, Icardi için masada! Konuşulan bonservis ücreti ortaya çıktı! Dünya yıldızı için az bile! - Resim : 2

Erden Timur ise şunları söyledi:

"Hepimizin ana unsuru ülke futbolu olması gerekiyor. Akıllı insan önce içinde bulunduğu platformu yükseltir. Icardi gibi isimler ülke futbolunun değerini de öne çıkarıyor. Biz kalmasını istiyoruz. PSG'deki son senesi olduğu için yeniden kiralama gibi bir şey imkânsız.”

Galatasaray formasıyla bu sezon 17 maça çıkan 30 yaşındaki Mauro Icardi, 10 gol attı, 7 asist yaptı. Fransız ekibi Icardi için Inter’e 50 milyon Euro ödemişti.